Okuma 2sp haas kitamura mycenter 2
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 7
Okuma 2sp haas kitamura mycenter 2
Witam. Czy moze ktos z szanownych userów nie ma instrukcji do tych maszyn ?? Dokladnie mam na mysli:
haas VFO
okuma act 2sp-3
kitamura mycenter 2
haas VFO
okuma act 2sp-3
kitamura mycenter 2
Tagi:
-
Zbawcy moi kochani
. Powiedzcie jeszcze sie sie na tym znacie
dobrze. Konkretnie mam na mysli wszystkie funkcje co i jak gdzie sie czym steryje jak sie ustwia wszystko, palete zerowanie maszyny no wsio, to co jest potzrebne operastorowi, albo i wiecej.
Jezeli kolega mogłby jakos tego pedeefka udostepnic czy cos, to byłbym bardzo wdzieczny. Do instrukcji papierowe..... no nikt tego nie bedzie skanował. Mam tylko takie pytanko: skad to załatwic ??.

Jezeli kolega mogłby jakos tego pedeefka udostepnic czy cos, to byłbym bardzo wdzieczny. Do instrukcji papierowe..... no nikt tego nie bedzie skanował. Mam tylko takie pytanko: skad to załatwic ??.
-
Mam na mysli papierową instrukcjępit202 pisze:Cytat:
Mam tylko takie pytanko: skad to załatwic ??.
to to znaczy co dokladnie ?

Co do pdf, to w takim razie ja poprosze na rapidshare, albo megaupload albo cos takiego, link tez moze byc

Mam jeszcze takie pytanko: po jakich szkołach są koledzy i ile zarabiacie jako operator, oraz czy długo pracujecie w tym zawodzie ??:). Jezeli uwazacie ze te pytania są niestosowne, wscibskie albo jakos tak, to nie bede wiecej molestował

-
Nie nie. Okuma i kitamura to maszyny cnc, takie deko stare te ,odele co napisałem. Gdyby ktos miał cos o innych okumach to tez biore
. Co do tego ile zarabiasz to pochwal sie ile masz Ty, i ile pracujesz w zawodzie
. Pytam z czystej ciekawosci, bo ja nawet operatorem nie jestem ,tylko takim co niby ma byc
.