Daj znać, jak poszło !ALZ pisze:Czekam na odpowiedź od pepików, mają dobre ceny.
Nóż do przecinania i noże do gwintowania
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 4
Czy podzielisz się namiarami na tę firmę? Za tydzień lub dwa spedzę kilka dni w Lublinie, to zajrzałbym do nich.rynio_di pisze:Jadę dzisiaj do firmy która wyprzedaje pozostałości magazynowe , będąc tam wczoraj widziałem całe pudło stalek ,lecz nie wiem w jakich wymiarach i po ile za sztukę ,to były nowe stalki lecz nie pytałem o uchwyt czy mają. Ceny podlegają negocjacji ja za siłownik hydrauliczny 20T zapłaciłem 100 zł. Tam jest prawdziwe Eldorado dla takich jak my. Mają swoją stronę ale oferta jest marna.
pozdrawiam
Maciek
miłośnik maszyn parowych i silników GAD
Maciek
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
OK.Firma to ,, Chara a oto link, http://www.chara.pl/ .Byłem tam dzisiaj ale wymienione stalki były zamówione i dlatego były złożone do pudełka i zamawiający je dziś odebrał,dostałem tylko 5 szt po 2.50 zł
Rozmawiając z panem poproś o pokazania wszystkich zapasów a nie tylko tego jednego gdzie jest biuro.
Rozmawiając z panem poproś o pokazania wszystkich zapasów a nie tylko tego jednego gdzie jest biuro.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 4
Dzięki. To chyba dwa kroki ode mnie. Poszperamy w tych magazynachrynio_di pisze:OK.Firma to ,, Chara a oto link, http://www.chara.pl/ .Byłem tam dzisiaj ale wymienione stalki były zamówione i dlatego były złożone do pudełka i zamawiający je dziś odebrał,dostałem tylko 5 szt po 2.50 zł

pozdrawiam
Maciek
Maciek