Certyfikat CSWP

Autor tematu
patrick
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1

Certyfikat CSWP

Post napisał: patrick » 18 sie 2010, 20:41

Witam

Chciałem zrobic sobie taki certyfikat CSWP z SOLIDWORKSA. czy ktoś może to zdawał? Znam dośc dobrze solida. Problem jest taki zeby mi ktoś powiedział czy trudny jest examin, albo czy posiada ktos moze przykladowe zadania. Sprawa druga to chciałem ten exam zdac w domu (znaczy sie na swoim kompie, znaczy sie do końca nie posiadam org. wersji solida)czy mogę wtedy zdawać taki exam?

Awatar użytkownika

bildder
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Kontakt:

Post napisał: bildder » 19 sie 2010, 08:00

Witam,
No ja zdawalem pare egzaminow, ale nie potrafie odpowiedziec na pytanie czy byl trudny - bo to jest subiektywne odczucie. Dla mnie byl latwy...

Przykladowe zadania sa na stronie SW przy kazdym z egzaminow, poza tym wspisujac w googla solidworks cswp examples wyswietli sie wiele stron. Proponuje tez zadac to pytanie na PSWUGu, gdzie jest wielu uzytkownikow z certyfikatami i oni podpowiedza z pewnoscia wiecej.

Egzamin mozna zdawac w domu, nie wysyla sie plikow tylko na podstawie pobranych, lub na podstawie zamodelowanych od zera elementow podaje sie charakterystyczne dane, jak srodek ciezkosci, masa, itp. Egzamin zdaje sie w trybie online.
Paweł Kęska
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Solidworks”