Nutool MC 550 w LM po niższej cenie - 2790 PLN
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Polecam jeszcze zwrócić uwagę na to, czy to nie cena wersji "jak pan widzi" - w tej cenie mocno zdekompletowany egzemplarz zaproponowano mi wczoraj we Wrocławiu.jarekk pisze:W LM Oliwa (Trójmiasto) znowu po 2790 - przeceniona z 3190
Nie wierzcie stanom z ichniego serwisu www, pojechałem wczoraj z przyczepką po LD550 i srodze się zawiodłem.
Ostatnio zmieniony 05 lip 2010, 03:03 przez mecel, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Kupiłem w Opolu.pitz pisze:weź przyczepkę i przyjedź do LM do Mikołowa wczoraj tam oglądałem LDka

-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1
Moja krótka "tokarkowa" historia 
Od jakiegoś czasu rozglądam się za tokarką Nutool lub Tech-Mig. Na stronie LM cena za T-M była cały czas ok.2600zł a Nutoola nawet nie mieli na stronie. Na forum pojawiło się info, że mają Nutoole po niższej cenie. Zadzwowniłem do LM w Gdańsku (najbliżej) z zapytaniem o tokarki. Nutoola nie ma... Tech-Mig za 2900!!! Ło Matko! Co do cholery. Dryndnąłem do LM w Poznaniu. Mają Nutoola za ok.2540zł i pan powiedział, że jak załatwię z LM Gdansk przewiezienie tokarki to ją dostanę. Dwa dni trwały negocjacje i dziś dostałem potwierdzenie. Dostanę Nutoola za 2590zł - czyli w cenie wyprzedażowej, normalna 3190zł. I w Poznaniu i w Gdańsku mówio mi że odstępują od Nutoola i w przyszłości ich nie będzie. Tak że jak ktoś się zastanawia to niech sie spieszy i postara się pogadać na temat ceny
I odpukać, bo w domu jeszcze jej nie mam

Od jakiegoś czasu rozglądam się za tokarką Nutool lub Tech-Mig. Na stronie LM cena za T-M była cały czas ok.2600zł a Nutoola nawet nie mieli na stronie. Na forum pojawiło się info, że mają Nutoole po niższej cenie. Zadzwowniłem do LM w Gdańsku (najbliżej) z zapytaniem o tokarki. Nutoola nie ma... Tech-Mig za 2900!!! Ło Matko! Co do cholery. Dryndnąłem do LM w Poznaniu. Mają Nutoola za ok.2540zł i pan powiedział, że jak załatwię z LM Gdansk przewiezienie tokarki to ją dostanę. Dwa dni trwały negocjacje i dziś dostałem potwierdzenie. Dostanę Nutoola za 2590zł - czyli w cenie wyprzedażowej, normalna 3190zł. I w Poznaniu i w Gdańsku mówio mi że odstępują od Nutoola i w przyszłości ich nie będzie. Tak że jak ktoś się zastanawia to niech sie spieszy i postara się pogadać na temat ceny

I odpukać, bo w domu jeszcze jej nie mam

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
LD550 w LM w Lublinie prawie po 2900zł, więc jeśli jest nutool za niecale 2600 to brać. Widać kryzys w Polsce dopiero się na dobre zaczyna i złotówka słabnie.
tokarka NARVIK "made in Taiwan", frezarka Hartford (klon Bridgeporta "made in Taiwan"), frezarka Bridgeport w takcie przeróbki na CNC, frezarka CNC DIY, trochę pomniejszych klamotów