frezarka czy ploter? gotowy projekt
-
Autor tematu - Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 2
?
Ma więc ktoś jakiś pomysł z tym projektem? są gdzieś do ściągnięcia pliki w stylu "zrób to sam od a do z"? nie mysłałem o maszynie za 10 tys:) budżet znacznie mniejszy finansowo chyba ze wliczę w to dostępne materiały i swoja robocizne:) z tym polem roboczym może troch przesadziłem . Minimum 600x800x200. Chciałbym się z tym sam pobawić i trochę się poduczyć przy okazji a nie płacić komuś za zrobienie maszynki. Może następną będę już samemu potrafił zaprojketować od początku do konca:)
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 5
Juz kiedys była dyskusja na temat gotowych projektów. Taka maszyna to nie tak prosta sprawa, że dostaniesz projekt i poskładasz wszystko do kupy. Warto by było wiedzieć co jest do czego , dlaczego jedno rozwiązanie jest lepsze od drugiego. Dlatego polecam poczytac forum i po paru dniach bedziesz gotowy sam cos zaprojrketowac. Tyle jest maszyn w galerii i tyle zdjec ze mozna cos zywcem zerznąc
A jesli chcesz gotowy projekt to zajrzyj na strone sponsora, ale tez bylo mowione ze nie są one z pewnych wzgledow najlepsze.

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Witam
zapraszam cię do mnie na stronę do działu plotery tam wybierzesz coś dla siebie
www.plotcomplex.com
zapraszam cię do mnie na stronę do działu plotery tam wybierzesz coś dla siebie

www.plotcomplex.com
Pozdrawiam PlotComplex.com