Solid Edge ST2 - podręcznik
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Solid Edge ST2 - podręcznik
Ostatnio zmieniony 09 sty 2011, 11:19 przez nxcam, łącznie zmieniany 4 razy.
Tagi:
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 3
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Witam
Pozdrawiam
Pewnie wiele osób, chętnie rzuciło by na nie okiem. Jeśli możesz to wrzuć je na jakichś serwer.amaciejewski pisze: Jakby coś to służę filmikami szkoleniowymi do nauki esprita (2,8Gb)
Jest specjalnie temu poświęcony wątek, tutaj możesz interweniować w tej sprawie: klik.amaciejewski pisze:Apropos, przydałaby się osobna zakładka o espricie.. , tylko nie wiem do kogo możnaby o to interweniować?
Pozdrawiam
-
Witam ,
Oto próbka tego co mam,
http://www.swoopshare.com/file/073237e4 ... m.exe.html
nie wyobrażam sobie wrzucenia całości (prawie 3Gb) w ten sporób (128Mb szło ponad godz :/
Chętnie udnostępnie te filmiki ale w jakiś racjonalny sposób tylko jeszcze nie wiem jaki..
Oto próbka tego co mam,
http://www.swoopshare.com/file/073237e4 ... m.exe.html
nie wyobrażam sobie wrzucenia całości (prawie 3Gb) w ten sporób (128Mb szło ponad godz :/
Chętnie udnostępnie te filmiki ale w jakiś racjonalny sposób tylko jeszcze nie wiem jaki..
-----------------------
jak się nie rozwijasz to się cofasz

-
- Znawca tematu (min. 80)
Do Esprita jest kilka płyt DVD z filmami szkoleniowymi, w których omawiane są opcje. Sam widziałem do tej pory płytki z frezowaniem 2,5 D oraz freeform w 3axis, toczenie podstawy i wycinanie drutowe oraz modelowanie (surface itd); może przy odrobinie szczęścia uda mi się dorwać kiedyś toczenie advanced
. Ciężko jest mi porównać to z produktami innych firm, ale facet który "prowadzi" pokazy mówi w języku dosyć prostym, czasami jak dla mnie może nawet za lakonicznym ale w końcu lepiej go zrozumieć choć trochę niż wcale 
Pozdrawiam!

Pozdrawiam!
-
Witam,Tielegin pisze:Do Esprita jest kilka płyt DVD z filmami szkoleniowymi, w których omawiane są opcje.
ja mam tylko jedną płytę i z chęcią zobaczyłbym kolejne. Fakt, że gościu co to prowadzi mówi w języku angielskim ale tak jak mój poprzednik pisze jest to bardzo prosty i intuicyjny opis.
Kolega może pracuje na Espricie ?? Ja właśnie czekam na Mori Seiki NH500 4 axis

-----------------------