Mam ksero TUD40/50 i w sumie już jej nie potrzebuję. W razie co mogę poratować. Oczywiście po kosztach uzyskania, nie chcę na tym zarabiać.390 pisze:ma jakiś kolega DTR do TUD-a ??
Kupno TUD 50
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 3
Nie mogę sie powstrzymać. I napisze co myślę.
Kolego 390, do Ciebie kieruję moje słowa.
Nie wiem co Ty sobie wyobrażasz komentując w ten sposób link od kolegi z DTR-ką za 70 zł.
Jeśli chcesz sie dowiedzieć z dokumentacji o jednym czy drugim parametrze to OK, napisz, wyśle Ci jedno czy dwa zdjęcia z takiej DTR-ki i to będzie nazywało się "bezinteresowna pomoc".
No ale Ty widać oczekujesz ze ktoś będzie stał przy skanerze pół dnia i skanował kilkadziesiąt stron dokumentacji, a drugie pół wrzucał na serwer, lub ekstra od razu na Twoja pocztę
Ja i tak tego bym zrobić nie mógł bo nie mam skanera.
I tak do Twojej wiadomości przykład. Poszukiwałem DTRek do dwóch maszyn, tokarki i szlifierki.
CENA DTR-ki TOKARKA CU 580 (ksero): 200 zł netto, SZLIFIERKA DO PŁASZCZYZN SPM-30: 366,00 (nowa z fabryki) I wiesz co? Kupiłem bo potrzebowałem. A Ty jak nie chcesz dokumentacji za 70 zł to przynajmniej nie pisz głupich postów.
Dziękuje.
Kolego 390, do Ciebie kieruję moje słowa.

Nie wiem co Ty sobie wyobrażasz komentując w ten sposób link od kolegi z DTR-ką za 70 zł.
Jeśli chcesz sie dowiedzieć z dokumentacji o jednym czy drugim parametrze to OK, napisz, wyśle Ci jedno czy dwa zdjęcia z takiej DTR-ki i to będzie nazywało się "bezinteresowna pomoc".
No ale Ty widać oczekujesz ze ktoś będzie stał przy skanerze pół dnia i skanował kilkadziesiąt stron dokumentacji, a drugie pół wrzucał na serwer, lub ekstra od razu na Twoja pocztę

Ja i tak tego bym zrobić nie mógł bo nie mam skanera.
I tak do Twojej wiadomości przykład. Poszukiwałem DTRek do dwóch maszyn, tokarki i szlifierki.
CENA DTR-ki TOKARKA CU 580 (ksero): 200 zł netto, SZLIFIERKA DO PŁASZCZYZN SPM-30: 366,00 (nowa z fabryki) I wiesz co? Kupiłem bo potrzebowałem. A Ty jak nie chcesz dokumentacji za 70 zł to przynajmniej nie pisz głupich postów.
Dziękuje.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Witam serdecznie.
Nie mam zamiaru nikogo drażnić ale ja się zastanawiam co sobie wyobraża osoba kopiująca DTR-ki i sprzedająca je na allegro. Ma do tego prawa? 70 zł to faktycznie niewiele ale czysty altruizm to na pewno nie jest... Kolego Tomas128 - bez stresu - złość piękności szkodzi!
Nie każdego stać na wydanie od ręki 70zł.
Pozdrawiam.
Nie mam zamiaru nikogo drażnić ale ja się zastanawiam co sobie wyobraża osoba kopiująca DTR-ki i sprzedająca je na allegro. Ma do tego prawa? 70 zł to faktycznie niewiele ale czysty altruizm to na pewno nie jest... Kolego Tomas128 - bez stresu - złość piękności szkodzi!

Pozdrawiam.
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 3
Spokojnie! Mi już nic nie zaszkodziKolego Tomas128 - bez stresu - złość piękności szkodzi!

No jak się nie ma sensownych argumentów to sie nie dyskutuje.Nie chce mi się polemizować z kolegą TOMAS128
Nie ma żadnej zadymy, normalna dyskusja.DTR-ki to drażliwy temat i widać, że nie trzeba było długo czekać na zadymę.
Przyznaję że nie jest to dyskusja merytoryczna i niosąca faktyczną POMOC, ale trzeba mówic to co sie mysli. Ja piszę to co myślę, bo nie podoba mi się takie podejście jak kolegi 390Czasem sobie myślę że najlepiej byłoby się w ogóle na forum nie odzywać
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 5
Może nadszedł czas Panowie na zweryfikowanie swoich poglądów na temat DTR-ek ?! Dlaczego ma to być temat drażniący ! Jeżeli istnieje to forum na którym znajdują się ludzie pochłonięci PASJĄ MECHANIKI to dlaczego nie możemy pomagać sobie nawzajem
. Jak ktoś napisał wcześniej nie ma głupich postów są tylko głupie odpowiedzi , ale do kolegi Tomas128 zakopmy toporki wojenne , lepiej na to konto wypijmy kufelk PIWA
. Panowie zgoda BUDUJE

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Kiedys do ciebie napisałem w sprawie DTR i nawet nie raczyłeś odpowiedzieć teraz Ty oczekujesz tego samego nie odezwałeś się przez rok na forum. Twoja sprawa.A chodziło o DTR do tue35 juz mam i musiałem za nia zapłacić.390 pisze:Myślę że znajdą się na forum koledzy którzy pomogą zdobyć takie DTR bezinteresownie kupno na allegro to ostateczność