hej hodza mi po glowie termy w Czechach ale problem taki mam że niebyłem jeszcze tam i nie znam sie a z drugiej strony chce zrobic partnerce niespodziankę
z racji tej że punkt startowy wyjazdu to Wrocław myśle o checzach przeglądałem oferty i wszystkie wydają sie zachęcające tylko co u wybrac? wyjazd raczej bez nocleg choć niewykluczone
jeśli idze o polskie termy nie wiem czy warto kolega był i zraził sie
proszę o porady sugestie wszystko przyda sie
termy i czechy a raczej odpoczynek
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
termy i czechy a raczej odpoczynek
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Po pierwsze termy moga Ci conajwyzej po glowie chodzic. Ja do Czech zawsze na narty jezdzilem i bylo bez porownania lepiej niz u nas w Polsce. Od paru osob tez slyszalem ze termy w czechach sa bardzo za***iste. A przy okazji to nie slyszalem o termach w Polsce
Jeżeli prąd nas nie zabije to nas napewno nie wzmocni 

-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
poszukaj na necie a znajdzeisz termy w polsce
ja mysle o czechach
ja mysle o czechach
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]