termy i czechy a raczej odpoczynek

Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC
Awatar użytkownika

Autor tematu
k-m-r1
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Kontakt:

termy i czechy a raczej odpoczynek

Post napisał: k-m-r1 » 20 paź 2009, 00:09

hej hodza mi po glowie termy w Czechach ale problem taki mam że niebyłem jeszcze tam i nie znam sie a z drugiej strony chce zrobic partnerce niespodziankę
z racji tej że punkt startowy wyjazdu to Wrocław myśle o checzach przeglądałem oferty i wszystkie wydają sie zachęcające tylko co u wybrac? wyjazd raczej bez nocleg choć niewykluczone

jeśli idze o polskie termy nie wiem czy warto kolega był i zraził sie
proszę o porady sugestie wszystko przyda sie

[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]

Awatar użytkownika

kostner
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1

Post napisał: kostner » 23 paź 2009, 18:06

Po pierwsze termy moga Ci conajwyzej po glowie chodzic. Ja do Czech zawsze na narty jezdzilem i bylo bez porownania lepiej niz u nas w Polsce. Od paru osob tez slyszalem ze termy w czechach sa bardzo za***iste. A przy okazji to nie slyszalem o termach w Polsce
Jeżeli prąd nas nie zabije to nas napewno nie wzmocni :(

Awatar użytkownika

Autor tematu
k-m-r1
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Kontakt:

Post napisał: k-m-r1 » 25 paź 2009, 22:08

poszukaj na necie a znajdzeisz termy w polsce

ja mysle o czechach
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Na luzie”