Uchwyty
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
Kolego Decodrew jeżeli to ma być masowa produkcja to lepiej i taniej masz tulejki zaciskowe i rozprężne . Jeden z kolegów tego forum miał do sprzedania dwie tokarki rewolwerowe jedną RV25 za 1500 zł mniejszą poproś go o foty i opisy jakie tulejki ma do niej być może ci spasuje niekoniecznie te może będzie potrzebna większa ale uwierz że te maszyny za tą cenę dużo zrobią.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Mam mały problem. Nie widzialem sensu zakładać nowego tematu o uchwytach piszę więc tu.
Jestem studentem 4 roku Mechaniki i Budowy maszyn na PW. Piszę obecnie pracę inżynierską na temat uchwytów obrobkowych. Jeżęli ktoś dysponuje materiałami na ten temat, jakaś literatura, stronki internetowe ktore warto odwiedzić i mógłby się tą wiedzą podzielić to byłbym bardzo wdzięczny.
Jestem studentem 4 roku Mechaniki i Budowy maszyn na PW. Piszę obecnie pracę inżynierską na temat uchwytów obrobkowych. Jeżęli ktoś dysponuje materiałami na ten temat, jakaś literatura, stronki internetowe ktore warto odwiedzić i mógłby się tą wiedzą podzielić to byłbym bardzo wdzięczny.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Witam
Czy po symbolu 6462(9 zębów po 4mm odstęp 4mm) na szczękach uchwytu 200mm można rozszyfrować producenta. Mam jeszcze szczęki o symbolu 24585(8 zębów po 4,5mm odstęp 4,5mm) i też nie wiem do jakiego uchwytu 200mm będą one pasowały a chcę ich się pozbyć. Mam zdjęcia uchwytu i szczęk jaśli to pomoże mogę zamieścić.
Czy po symbolu 6462(9 zębów po 4mm odstęp 4mm) na szczękach uchwytu 200mm można rozszyfrować producenta. Mam jeszcze szczęki o symbolu 24585(8 zębów po 4,5mm odstęp 4,5mm) i też nie wiem do jakiego uchwytu 200mm będą one pasowały a chcę ich się pozbyć. Mam zdjęcia uchwytu i szczęk jaśli to pomoże mogę zamieścić.