SQ3VAZ pisze:Konlab - Ty zawsze taki mądry byłeś, wszystko umiałeś i miałeś pełne zaplecze narzędziowe i maszynowe? - jeśli tak to pogratulować pochodzenia. Czytając Twój post dochodzę do wniosku, że nie ma sensu tu siedzieć - na forum - lepiej kupić sobie centrum obróbcze, wynająć ludzi do jego obsługi i tylko zamawiać co się chce.
Jak chłopu brakuje lutownicy to sobie kupi jak będzie chciał. Szczerze powiem, że o sprzęcie "do składania układów" to niesłyszałem. Pamiętajmy, że jest to forum i osoby o różnym poziomie wiedzy się tu znajduje. W większośi wypadków trzeba tylko chcieć, a osiągnie się cel. Poza tym, może nie czytałeś całego tematu, są tu osoby chętne pomóc Koledze, co wcale nie znaczy - zrobić wszystko za Niego.
"Practice makes perfect" - powiadali Indianie.
Z wyrazami szacunku dla "profesjonalistów"
Darek J. Początkujący amator.
Nie nie zawsze bylem madry, nie wszystko umialem i nie mialem i nie mam pelnego zaplecza narzedziowego i maszynowego...
nie wiem dlaczego doszedles do takiego wniosku...
ze swojego doswiadczenia wiem ze nie jest prosto zlozyc te sterowniki... a jestem elektronikiem od gimnazjum... nawet ja palnalem sie w podstawowym polaczeniu... nie wiem z kad ten pomysl zrobic wszystko za niego...
ja tylko wyrazilem swoje zdanie... a kolega zrobi co chce...
nie rozumiem dzisiaj chyba ta pogoda tak dziala na ludzi...
[ Dodano: 2009-07-19, 22:39 ]
Arkadius561 pisze:okolice poznania.
Mam jeszcze możliwość zakupu kompletu sterowanie + silniki. i wszystko ze sobą połączone.
Taki komplet z silnikami 1.8 Nm z elektroniką do nich dopasowaną kosztuje ok 800zł Drogo?
Wedlug mnie nie jest to drogo... nawet mocne silniki jak na pierwsza maszyne...
podeslij linka, obejrzymy i podpowiemy...