pomoc w wyposarzeniu sie
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
pomoc w wyposarzeniu sie
witam wszystkich.
Jestem zainteresowany maszynką która będzie złożona na silniejszych silnikach niż standardowe 0,6
zainteresowania mnie maszyna:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=620019797
Co o niej sądzicie ?
Bylaby ona do wykonywania reliefów takich jak w ostatnim komentarzu aukcji.
Bardzo dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam.
Jestem zainteresowany maszynką która będzie złożona na silniejszych silnikach niż standardowe 0,6
zainteresowania mnie maszyna:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=620019797
Co o niej sądzicie ?
Bylaby ona do wykonywania reliefów takich jak w ostatnim komentarzu aukcji.
Bardzo dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
byla tu dosyc dluga rozmowa na temat tej maszyny
poszukaj sobie.

- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
To że maszyna jest w aukcji świadczy tylko o tym że właściciel chce ją sprzedać, o niczym więcej
A o wymiar osi Z i inne wątpliwości zawsze możesz zapytać sprzedającego. Zresztą ile tej osi Z potrzeba do reliefów? Może powierzchnia robocza co najwyżej okazać się za mikra do większych prac. O walorach maszyny i jej wadach, której byś nie wybrał i tak prawdy ,całej prawdy i tylko prawdy dowiesz się kiedy zaczniesz na niej coś robić.
A o wymiar osi Z i inne wątpliwości zawsze możesz zapytać sprzedającego. Zresztą ile tej osi Z potrzeba do reliefów? Może powierzchnia robocza co najwyżej okazać się za mikra do większych prac. O walorach maszyny i jej wadach, której byś nie wybrał i tak prawdy ,całej prawdy i tylko prawdy dowiesz się kiedy zaczniesz na niej coś robić.