Posprocesor HH 530 dla creo 3.0

Dyskusje na temat post procesorów.

Autor tematu
Sand
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 3
Posty: 3
Rejestracja: 13 mar 2019, 22:54

Posprocesor HH 530 dla creo 3.0

#1

Post napisał: Sand » 13 mar 2019, 23:13

Witam
Bylby ktos w stanie napisac postprocesor HH 530 3 osie dla ptc creo 3.0 ?
Maszyna dmc 635 V



Zgłoszenia konkursowe


Autor tematu
Sand
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 3
Posty: 3
Rejestracja: 13 mar 2019, 22:54

Re: Posprocesor HH 530 dla creo 3.0

#2

Post napisał: Sand » 16 mar 2019, 21:06

$$$ ? Naprawde nie ma chętnych ?


Pneumokok
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 566
Rejestracja: 28 gru 2009, 15:56
Lokalizacja: Miasto nieudaczników

Re: Posprocesor HH 530 dla creo 3.0

#3

Post napisał: Pneumokok » 16 mar 2019, 21:11

Po prostu nikt tego (baaardzo łagodnie mówiąc) tragicznego softu nie używa :D.
Jeżeli pomogłem kliknij pomógł :)


Autor tematu
Sand
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 3
Posty: 3
Rejestracja: 13 mar 2019, 22:54

Re: Posprocesor HH 530 dla creo 3.0

#4

Post napisał: Sand » 19 mar 2019, 14:00

Bez przesady. Nie jest taki tragiczny :)

Dodane 48 minuty 12 sekundy:
Ok w takim razie co polecacie na proste kontury wiercenia i kieszenie ? Hh530 cam-cad

Awatar użytkownika

JacekBelof
Stały bywalec (min. 70)
Stały bywalec (min. 70)
Posty w temacie: 1
Posty: 71
Rejestracja: 02 gru 2018, 22:25
Lokalizacja: Tarnów MP
Kontakt:

Re: Posprocesor HH 530 dla creo 3.0

#5

Post napisał: JacekBelof » 19 mar 2019, 14:24

W HH?! Najlepszy jest palec 😎 naprawdę ciężko o lepszy system do pisania z ręki.
Seria, w moim wykonaniu, to dwie sztuki, w tym jedna w odbiciu lustrzanym. :lol:


czeplin80
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 1
Posty: 39
Rejestracja: 18 mar 2016, 15:50
Lokalizacja: IL

Re: Posprocesor HH 530 dla creo 3.0

#6

Post napisał: czeplin80 » 19 mar 2019, 15:52

mam post ale do mastercam ,nawet chyba mozesz csciagnac ze strony mastercan.com na HH 530


Pneumokok
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 566
Rejestracja: 28 gru 2009, 15:56
Lokalizacja: Miasto nieudaczników

Re: Posprocesor HH 530 dla creo 3.0

#7

Post napisał: Pneumokok » 19 mar 2019, 16:39

Ja posiadam posta do solidCAMa na HH530 i 620 . Jak będziesz miał soft to się podzielę.
Jeżeli pomogłem kliknij pomógł :)

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Post Procesory”