Widzę, że lubisz płacić za kalkomanie na worku

Bo w środku to mają raczej to samo.
Widzę, że lubisz płacić za kalkomanie na worku
Mój ten w odbiciu lustrzanym po wielkim tuningu (na wnętrza nie patrz - wszystko pozmieniane).Mój projekt to to :
https://www.google.com/search?client=fi ... =572&dpr=1...
Małe turbulencję są , ale może dotrwam do końca budowy.WZÓR pisze:Mój dom ma 147 m² .... , nie mam podjazdu ale mogę się już pochwalić tynkami wewnętrznymi , ogrzewaniem podłogowym i gruntową pompą ciepła , instalacją wodną , kanalizą , gotową posadzką , trzy stelaże podtynkowe zainstalowane.
Toż to prawie finisz.Już żadna inflacja Ci nie grozi.
...
Jak dla mnie gość prowadzi budowę bez ładu i składu.... Co do filmiku to on juz chodził za kupnem kuchni i jak dobrze kojarzę to coś około 40K. Więc jaki sens w tej chwili szastać tak pieniędzmi jak do ukończenia mu zostało tak dużo? ...
WZÓR pisze:Więcej okien ode mnie nie ma (ja jeszcze sobie do projektu dokładałem)
WZÓR pisze: Rolety na silnik standard SUKCES bez przełącznika klawiszowego ; 12 711,17zł. ( przy 13 roletach wychodzi ≈ 980zł. /1szt.)
WZÓR pisze:Jak dla mnie gość prowadzi budowę bez ładu i składu.
WZÓR pisze:Brama Wiśniowski z napędem elektrycznym
Znam takich, którzy komfort odczuwają dopiero powyżej +30 i to są ludzie mlodzi.Ja jednak należę do ludzi klimatu umiarkowanego, i powyżej 25 jest za ciepło, a poniżej 20 za zimno.
Akurat okna te wrzucam na ściany , gdzie meble by nie pasowały.
Sonsiad zamyka wszystkie jak deszcz pada.
WZÓR pisze:Ciekawe jak teraz gość zrobi tynki , wykończenia ..... ,nie wyobrażam sobie tego.
Mariusz.