Do Kolegi
piotrekKR
Nie chciałbym nikogo obrazić więc gdyby się Kolega poczuł urażony moim "wścibstwem" to od razu zwracam honor....
Zaskakująca jest zbieżność sytuacji i prawidłowość, którą już kiedyś zauważyłem - otóż Kolega jakimś przypadkiem napisał wiadomości w 2 tematach, obydwóch traktujacych na temat jednej znanej krakowskiej firmy i ich wałków... Co ciekawe profil ten z tego co widać założony był zaledwie pare godzin po założeniu przez Kolegę Mc_Kansy tego tematu, który to potrzebował rady na temat podpór oraz m.in szerokim echem niosącej się wieści o nienajlepszej jakości wałków pewnej, wspomnianej krakowskiej firmy. Zaskakujący zbieg okoliczności, że Kolega również pochodzi z Krakowa... kurde, zaskakujący zbieg okoliczności co do tych wszystkich faktów
Dla formalności zaznaczam, że nie podpisuję się pod ową wieścią co do jakości owych wałków bo zwyczajnie nigdy ich nie stosowałem, więc nie chcę komuś przyklejać złej metki...
Tak tylko zastanawiam się (bo późna godzina już, a mi się nie chce liczyć dalej zadań numerycznych

) czy Kolega ma jakieś "powiązania" z firmą której nazwy można się domyślić, czy poprostu zwyczajnie jest jej fanem?
P.S. Jakby co to późna godzina jest jak to piszę, a ewentualna zbieżnośc z rzeczywistymi faktami i osobami w tym serialu jest czysto przypadkowa i całkowicie niezamierzona...
Proszę Kolegę aby się nie obrażał
Pozdrawiam, skoczek.