Ploter rysujący CalComp 1023

Plotery tnące

Autor tematu
zbigsm
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 1
Posty: 95
Rejestracja: 09 sie 2005, 23:44
Lokalizacja: BB

Ploter rysujący CalComp 1023

#1

Post napisał: zbigsm » 03 lip 2009, 10:39

Leży sobie u mnie taki ploter, działający.
Zastanawiam się czy nie warto pomyśleć o dorobieniu do niego głowicy tnącej.
Co koledzy sądzą?


Pozdrawiam - Zbyszek z BB

Tagi:


wojcieto
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 27 sie 2010, 10:40
Lokalizacja: Łódź

#2

Post napisał: wojcieto » 27 sie 2010, 12:16

i działa pod XP ???

na jakich ustawieniach plotera.

Mam również Calcompa Artisana 1023 i kiedyś wycinał w folii całkiem ładnie ale pod Win 98 jako emulacja HP.

Teraz mam Xp i nie mogę go poniownie zainstalować - błędy w konfiguracji.

Nożyk do cięcia folii -
Ustawienia - http://wojcieto.w.interia.pl/Calcomp Artisan 1023 - ustawienia.jpg

[ Dodano: 2010-08-27, 12:21 ]



Awatar użytkownika

tanifon
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 624
Rejestracja: 22 lis 2008, 13:59
Lokalizacja: 3miasto
Kontakt:

#3

Post napisał: tanifon » 20 lut 2013, 16:00

Szkoda ze te linki już dawno nie działają.
Szukam wszelkich informacji o tych oprawkach bo mnie ludzie meczą...
Skaner 3D, gigantyczne rzeźby, piła motorowa..

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Plotery tnące”