Ploter CO2

krawędź

Plotery tnące

Autor tematu
farmerski
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 7
Rejestracja: 03 gru 2019, 15:03

Ploter CO2

#1

Post napisał: farmerski » 03 lip 2020, 13:28

Witam, co może być powodem nie równej krawędzi użytku po wycięciu laserem ??




koala.g
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 2454
Rejestracja: 01 kwie 2009, 23:02
Lokalizacja: Małopolska

Re: Ploter CO2

#2

Post napisał: koala.g » 03 lip 2020, 17:39

Fala? Jest to typowe dla chińczyków czasem nic nie da się zrobić. Czasem jest to drganie luster/głowicy z soczewką, nie dokładność mechaniczna maszyny albo złe parametry przyspieszeń dla silników ... ostatecznie zbyt duże prędkości podane do ciecia(ale zapobiegają temu dobrze skalibrowane parametry dla silników).


Autor tematu
farmerski
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 7
Rejestracja: 03 gru 2019, 15:03

Re: Ploter CO2

#3

Post napisał: farmerski » 06 lip 2020, 17:21

A tak z innej beczki. To masz może jakiś sprawdzony model maski której można spokojnie używać operując ploter CO2 ?


bratanek65
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 520
Rejestracja: 06 lis 2010, 10:26
Lokalizacja: Miasteczko

Re: Ploter CO2

#4

Post napisał: bratanek65 » 24 lip 2020, 00:46

Zacznijmy od tego, że zadałem pytanie w złym miejscu.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Plotery tnące”