Ploter 1x2m uruchomienie sterowania

Maszyny ze stali, aluminium, odlewów itp.
Tu możesz również przedstawić się i opisać swoją maszynę

Autor tematu
bartek123zz
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 2
Posty: 54
Rejestracja: 28 sty 2009, 20:47
Lokalizacja: koszalin

Ploter 1x2m uruchomienie sterowania

#1

Post napisał: bartek123zz » 01 kwie 2018, 20:35

Witam.
Zbudowałem własny ploter do obróbki tworzyw sztucznych o polu pracy 1x2m.
Właśnie kończę mechanikę. Ploter posiada 4-tą oś. Serwa wzmacniacze serwa są zainstalowane. Wrzeciono hsd 16kw.
Poszukuję osoby która ogarnie temat od strony automatyki ( zbuduje szafę sterowniczą) i uruchomi maszynę na mach 3.
Proszę o kontakt lub namiary na firmę/osobę która profesjonalnie się tym zajmuje.
Zależy mi na profesjonalnej maszynie.
Z góry dzięki.


bartek4534545


Autor tematu
bartek123zz
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 2
Posty: 54
Rejestracja: 28 sty 2009, 20:47
Lokalizacja: koszalin

Re: Ploter 1x2m uruchomienie sterowania

#2

Post napisał: bartek123zz » 02 kwie 2018, 17:52

Witam kolegów. Może polecacie jakąś firmę która zajmuje się tym zawodowo?
bartek4534545


piotrp133
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 1
Posty: 57
Rejestracja: 12 lut 2008, 19:28
Lokalizacja: Śmigno/Tarnów

Re: Ploter 1x2m uruchomienie sterowania

#3

Post napisał: piotrp133 » 02 kwie 2018, 22:17

Sympatyk forum i nie wie kto zajmuje się zawodowo budową, serwisem i żyje z maszyn cnc? Jest ich tu na pęczki.


markokon
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 2
Rejestracja: 24 kwie 2018, 09:30

Re: Ploter 1x2m uruchomienie sterowania

#4

Post napisał: markokon » 24 kwie 2018, 09:37

Sprawa jest bardzo prosta do zrobienia , szkoda że tak daleko jest od Łęcznej, jeżeli chcesz pomocy to pisz na priv może coś podpowiem Jestem elektronikiem i nie stanowi ten temat dla mnie żadnych tajemnic, składa się to jak klocki i łączy przewodami potem konfiguracja w Mach3 i działa


Marcinowy
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 1
Posty: 26
Rejestracja: 24 sie 2016, 09:32
Lokalizacja: Głubczyce

Re: Ploter 1x2m uruchomienie sterowania

#5

Post napisał: Marcinowy » 24 kwie 2018, 10:09

Jak coś pisz priv, pomożemy


lukasixthm
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 121
Rejestracja: 01 maja 2013, 21:41
Lokalizacja: Ostrowiec Św
Kontakt:

Re: Ploter 1x2m uruchomienie sterowania

#6

Post napisał: lukasixthm » 24 kwie 2018, 22:56

Masz tu swój temat. Pooglądaj jak takie szafy wyglądają. Co jest w środku, zgromadź materiały. Dobierz szafę pamiętając o 20% zapasie wolnego miejsca. Rób zdjęcia i pytaj po kolei czego nie wiesz.


wm56
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 1
Posty: 85
Rejestracja: 07 gru 2006, 23:04
Lokalizacja: Już tylko N.Sącz

Re: Ploter 1x2m uruchomienie sterowania

#7

Post napisał: wm56 » 13 maja 2018, 16:30

Witam.
Odezwij się na priv, pomogę.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Frezarka - konstrukcja metalowa”