Jestem studentem, dostałem jako projekt zaprogramowanie elementu w mastercamie, próbowałem to zrobi ale samemu nie jestem się w stanie nauczyc, czy mógłby mi ktoś pomóc?
Umieszczam swój element, udało mi się przy nim planowanie i otwory, ale element puszczam goły.
Mam problem z elementem.POMOCY
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
ja juz się lepiej nie wypowiadam, zobaczymy ilu znajdziesz chetnych (czyt. naiwnych)
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Re: Mam problem z elementem.POMOCY
Nie ma chyba obowiazku konczyc studiow?hienulec pisze:Jestem studentem, dostałem jako projekt zaprogramowanie elementu w mastercamie, próbowałem to zrobi ale samemu nie jestem się w stanie nauczyc, czy mógłby mi ktoś pomóc?
Umieszczam swój element, udało mi się przy nim planowanie i otwory, ale element puszczam goły.

J.
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Mam problem z elementem.POMOCY
Dzięki bardzo, tyle się od was dowiedziałem!
Ale już nie potrzebuje pomocy, rozpykałem ten element sam.
Dziękuje za szczerość
Ale już nie potrzebuje pomocy, rozpykałem ten element sam.
Dziękuje za szczerość
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
no widzisz jakie to proste było, a ty chciałeś abyśmy za ciebie robili.
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -