Mały problem z Solid Edge 2D Drafting
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
Mały problem z Solid Edge 2D Drafting
Witam.Wczoraj ściągnąłem ten darmowy program Solid Edge 2D Drafting.
Mam 2 problemy.
1.Nie wiem jak zainstalować spolszczenie"Wersja polska Solid Edge V20" do tego programu.Po zainstalowaniu i restarcie kompa nie zmienia sie język na Polski.Czy mam zastąpić stworzony folder Wersja polska Solid Edge V20 o nazwie ResDLLs, obecnym w programie Solid Edge 2D Drafting?
2.Problem to z samouczkiem.
Po otworzeniu, załadowaniu programu Solid Edge 2D Drafting po prawej stronie jest samouczek Creating Shematic Diagrams with Solid Edge.
No ale po uruchomieniu samouczka są inne ustawienia, panele, komendy niż po uruchomieniu CREATE 2D Drawing.
W samouczku na wstępie pisze o EdgeBAR a w Solid Edge 2D Drafting nie moge tego znalesc.
Proszę o porady i wybaczenie ale jestem zielony w tej dziedzinie, a korzystając z wolnego czasu chciałbym sie nauczyć tego programu.
Mam 2 problemy.
1.Nie wiem jak zainstalować spolszczenie"Wersja polska Solid Edge V20" do tego programu.Po zainstalowaniu i restarcie kompa nie zmienia sie język na Polski.Czy mam zastąpić stworzony folder Wersja polska Solid Edge V20 o nazwie ResDLLs, obecnym w programie Solid Edge 2D Drafting?
2.Problem to z samouczkiem.
Po otworzeniu, załadowaniu programu Solid Edge 2D Drafting po prawej stronie jest samouczek Creating Shematic Diagrams with Solid Edge.
No ale po uruchomieniu samouczka są inne ustawienia, panele, komendy niż po uruchomieniu CREATE 2D Drawing.
W samouczku na wstępie pisze o EdgeBAR a w Solid Edge 2D Drafting nie moge tego znalesc.
Proszę o porady i wybaczenie ale jestem zielony w tej dziedzinie, a korzystając z wolnego czasu chciałbym sie nauczyć tego programu.
Tagi:
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Kontakt:
Witam,
Spolszczenie masz do wersji v20 a sama instalka w jakiej jest wersji?
Nie napisałeś z jakiego źródła pobrałeś wersję.
Proponuję bezpośrednio od producenta Siemens - http://www.plm.automation.siemens.com/p ... e_2d_2.cfm
pozdrawiam.
Spolszczenie masz do wersji v20 a sama instalka w jakiej jest wersji?
Nie napisałeś z jakiego źródła pobrałeś wersję.
Proponuję bezpośrednio od producenta Siemens - http://www.plm.automation.siemens.com/p ... e_2d_2.cfm
pozdrawiam.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
jest bardzo przyjazny i intuicyjny, nawet nie wrzucałem nakładki polskiej (choć przyznaję się że z angielskim też nie mam problemu)
po instalacji od producenta nie miałem samouczka i nie używałem żadnego helpa, parę godzin klikania we wszystko po kolei załatwi sprawę
po instalacji od producenta nie miałem samouczka i nie używałem żadnego helpa, parę godzin klikania we wszystko po kolei załatwi sprawę

Nie otrzymasz koni wyścigowych krzyżując dwa osły
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Witam. jestem tu 1 raz. Przyłącze się do tematu. Pobrałem z strony http://www.plm.automation...e_free_2d_2.cfm program. Niestety nie wiem jak zainstalować i który plik spolszczenia z strony PL dystrybutora. Znalazłem tam plik "Wersja polskaSolid Edge V20" niestety po instalacji dalej mam wersje En. Proszę o pomoc.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)