lazyCam - spolszczenie

Awatar użytkownika

Autor tematu
rabsystem
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 2
Posty: 41
Rejestracja: 17 gru 2008, 20:47
Lokalizacja: Wrocław

lazyCam - spolszczenie

#1

Post napisał: rabsystem » 29 sie 2013, 00:02

Witam, jestem narazie posiadaczem wersji demo Mach3 - licencja w drodze i ściągnąłem LazyCama.
Pytanie 1 - czy licencja Macha jest też licencją LazyCam ?
Pytanie 2 - czy jest spolszczenie do LazyCam ?
Pytanie 3 - czy jest instrukcja po polsku do LazyCam ?

Paweł



Tagi:


krzysiekgrab
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 2
Posty: 741
Rejestracja: 16 lip 2008, 15:07
Lokalizacja: Polska, Augustow

#2

Post napisał: krzysiekgrab » 29 sie 2013, 06:24

1. NIE - wymagana jest odrębna licencja dla wersji pro
2. TAK. do pobrania ze strony sponsora ( ebmia/maszyny cnc-Mah3/oprogramowanie)
3.j.w.
„Jeżeli nie znasz portu do którego płyniesz,
to żadne wiatry nie będą Ci sprzyjać”

Awatar użytkownika

Autor tematu
rabsystem
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 2
Posty: 41
Rejestracja: 17 gru 2008, 20:47
Lokalizacja: Wrocław

#3

Post napisał: rabsystem » 29 sie 2013, 11:41

Ok, spolszczenie załatwione oraz instrukcja.
Pytanie kolejne. wersja demo LazyCama ma ograniczenia:
- Offsetu narzędzia
- wykonanie kieszeni

Co do offsetu można to skorygować podczas projektowania.

Nie za bardzo rozumiem co to jest ta kieszeń ?( może jest to głupie pytanie - jestem początkującym użytkownikiem )

I czy są jeszcze jakieś ograniczenia w wersji DEMO
Paweł


krzysiekgrab
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 2
Posty: 741
Rejestracja: 16 lip 2008, 15:07
Lokalizacja: Polska, Augustow

#4

Post napisał: krzysiekgrab » 29 sie 2013, 11:44

w instukcji do lC są odpowiedzi na te pytania...
„Jeżeli nie znasz portu do którego płyniesz,
to żadne wiatry nie będą Ci sprzyjać”


einstein
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 595
Rejestracja: 08 sty 2009, 11:53
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

#5

Post napisał: einstein » 31 sie 2013, 14:22

Gdzie można znaleźć polską nakładkę na LazyCama?
Na macha jest bez problemu, ale LC nie znalazłem.

Awatar użytkownika

KAJOS
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1302
Rejestracja: 10 gru 2006, 00:22
Lokalizacja: NISKO

#6

Post napisał: KAJOS » 31 sie 2013, 21:37

einstein, przecież krzysiekgrab, napisał gdzie :wink:
Żeby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu.

Obrazek


einstein
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 595
Rejestracja: 08 sty 2009, 11:53
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

#7

Post napisał: einstein » 31 sie 2013, 23:00

Przeprasza, moja wina, zamiast na ebmia sprawdzałem na akcesoriacnc.


JAccom
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 1
Posty: 38
Rejestracja: 15 cze 2016, 13:52
Lokalizacja: Kielce

#8

Post napisał: JAccom » 03 paź 2017, 15:22

mogę prosić o link ? do spolszczenia dla Lazycam
przeszukałem cała stronę, Ebmia i nici z spolszczenia.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „LazyCam”