Kto zrobi maly automat??

Linie produkcyjne, automaty, roboty nie tylko CNC. Przeróbki, modernizacje oraz konstrukcje własne.

Autor tematu
atsm
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 5
Posty: 6
Rejestracja: 19 sty 2012, 10:12
Lokalizacja: Mazowieckie

Kto zrobi maly automat??

#1

Post napisał: atsm » 19 sty 2012, 10:27

Witam
Poszukujemy wykonawcy malego automatu do wykonaia elementu z drutu wg zalacznika
Drut fi 2 mm
Wymiary
długosc calkowita tu chcielibysmy miec regulacje od 70-150 mm
dlugosc "wasow" 15 mm



pzdr Adam
Załączniki
drut1.jpg
drut
drut1.jpg (67.44 KiB) Przejrzano 965 razy



Tagi:


maga11
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 1
Posty: 92
Rejestracja: 31 gru 2008, 14:21
Lokalizacja: Wlkp

Re: Kto zrobi maly automat??

#2

Post napisał: maga11 » 19 sty 2012, 11:33

atsm pisze:Witam
Poszukujemy wykonawcy malego automatu do wykonaia elementu z drutu wg zalacznika
Drut fi 2 mm
Wymiary
długosc calkowita tu chcielibysmy miec regulacje od 70-150 mm
dlugosc "wasow" 15 mm
pzdr Adam
Przydałaby się jeszcze wydajność tej maszynki


koala.g
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 2504
Rejestracja: 01 kwie 2009, 23:02
Lokalizacja: Małopolska

#3

Post napisał: koala.g » 19 sty 2012, 12:08



Autor tematu
atsm
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 5
Posty: 6
Rejestracja: 19 sty 2012, 10:12
Lokalizacja: Mazowieckie

#4

Post napisał: atsm » 19 sty 2012, 13:55

maga11: co do wydajnosci zaproponuj, wiadomo im wiecej tym lepiej:D


geiger
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 1
Posty: 22
Rejestracja: 02 lis 2005, 15:53
Lokalizacja: ?rem
Kontakt:

#5

Post napisał: geiger » 28 sty 2012, 13:33

witam - przesłałem PW i zapraszam do kontaktu na mankowskip@tlen.pl


Mariuszczs
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 3
Posty: 2382
Rejestracja: 04 mar 2008, 08:14
Lokalizacja: Sulmierzyce

#6

Post napisał: Mariuszczs » 28 sty 2012, 14:10



Autor tematu
atsm
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 5
Posty: 6
Rejestracja: 19 sty 2012, 10:12
Lokalizacja: Mazowieckie

#7

Post napisał: atsm » 05 mar 2012, 16:01

dzieki Mariuszczs ale cena tego cacka u nich to 120 tys...


Mariuszczs
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 3
Posty: 2382
Rejestracja: 04 mar 2008, 08:14
Lokalizacja: Sulmierzyce

#8

Post napisał: Mariuszczs » 05 mar 2012, 16:33

E chyba nie - znajomy we wsi obok ma a robi kwietniki i znam go dobrze i za tyle by nie kupił. Oczywiście maszynka nie jest idealna bo jakieś przeróbki tej głowicy gnącej wprowadzali i chyba tak samo obcinaka.


skoczek
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1095
Rejestracja: 15 lis 2006, 22:04
Lokalizacja: Cieszyn/Kraków

#9

Post napisał: skoczek » 05 mar 2012, 16:50

Witam serdecznie.
A nie wolelibyście aby ktoś dla Was to robił? Podejrzewam że wolicie mieć własną maszynę, ale z ciekawości pytam.
Pozdrawiam, skoczek
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski


Autor tematu
atsm
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 5
Posty: 6
Rejestracja: 19 sty 2012, 10:12
Lokalizacja: Mazowieckie

#10

Post napisał: atsm » 07 mar 2012, 09:50

Witam
tak racja pomylilem sie cena 90 000 netto za maszyne i 12 000 netto za podajnik i mowimy tu o maszynie 3d

skoczek: do tej pory tak dzialali ze kupowali a teraz chca miec u siebie

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „INNE MASZYNY i URZĄDZENIA”