kamar pisze: pewnie uważał ze ten jest b. wartościowy
Ten też bym wysłal w kosmos.

kamar pisze: pewnie uważał ze ten jest b. wartościowy
kamar pisze:to by i wielu z nas tu nie było
kamar pisze:A poważnie to naprawdę nie widzisz, że jaki taki ruch to tylko w tego typu tematach jest ?
IMPULS3 pisze:Może i komus temat pasował ale formuła dyskusji była nieco nieodpowiednia dla forum publicznego. Choc nie powiem ze chętnie bym wywalił wszelkie polityczne tematy w kosmos.
A powód jest prosty: Kiedys uważałem ze ludzie techniczni z racji codziennych walk z róznymi problemami bedą na podobnym poziomie podchodzili do problemów politycznych. niestety oprócz obrzucania się błotem to nic więcej z tych tematów nie wynika a konsekwecje tego widać także w tematach technicznych tego forum.
A ubiegajac pytanie o punkt regulaminu to odpowiem tak ze polecenie pilnowania porządku i zapobiegania jakims kłótniom dostałem od samego Chaosa. Więc tym bardziej się do tego stosuję.
No i to tak jest. Przy tym forum przykleiło się całe mnóstwo ludzi, którzy zamiast swoim doświadczeniem (którego im brak) dzielą się swoimi politycznymi preferencjami. Z uwagi, że podobne tematy pomagają tym osobom odreagować życiowe stressy ja uważam, że śmietnik należy na forum zostawić.
No to stary dowcip :
jasiu... pisze:uważam, że śmietnik należy na forum zostawić.
I pakować tam, pakować, pakować...![]()
![]()
![]()
kamar pisze:tylko żaba stoi po środku.
Lew pyta : A ty co ?
- przecie się nie rozdwoje