WZÓR pisze: ↑15 mar 2026, 16:15
Tux , wiedziałem , że to ty .
.... , teraz jestem już pewny.
Obserwowałem twoje posty już od dawna.
Zmiana nicka nic w twoim zachowaniu nie zmieni.
Mariusz.
Tobie naprawdę potrzebny jest psychiatra...
Odkąd poczęstowałeś mnie banem, nie napisałem na tym forum nawet jednej litery.
To jest po raz pierwszy i zapewne ostatni.
A zadałem sobie trud aby się zarejestrować tylko po to, żeby coś wyjasnić i to zasadniczo tylko tym, którzy potrafią zrozumieć.
Otóż pisząc ostatni post jako tuxcnc, doskonale sobie zdawałem sprawę, że za chwilę puszczą ci zwieracze, tak więc nie myśl sobie, że to była tylko twoja decyzja...
Owszem, kilka pierwszych dni było ciężkich, bo jak to mówią w reklamie taniego piwa, wielka jest siła przyzwyczajenia...
Ale potem mi przeszło, bo nagle stwierdziłem że spokojniejszy się stałem, lepiej śpię i mam nagle kupę czasu na dokończenie projektów, które ciągle odkładałem na jutro...
Teraz kończę nową frezrkę z napędami na serwokrokowcach po ethercat i wrzecionem po modbus. Mam już kupione wrzeciono ATC ISO20 (czekam na dostawę) i graty do magazynu narzędzi. Też będzie ethercat i modbus, a do tego manipulator na pneumatyce.
No i po jasną cholerę miałbym tu wracać?
Żeby znowu użerać się ze świrami i kretynami?
Owszem, czasem jak mam wolną chwilę to tu zajrzę, ale tylkko po to, żeby popatrzeć jacy żałośni jesteście.
Coż, ewidentnie projektujesz na mnie swoje własne ułomności - oskarżasz mnie o robienie burdelu na forum, bo sam byś był do tego zdolny i uważasz takie zachowanie za normalne.
Ale ja taki nie jestem, nie ten poziom i nie ta klasa.
Odszedłem stąd, bo miałem tego miejsca dość i mam to głęboko w du*** czy to forum zdechnie, czy będzie rozkwitać.
A teraz zobaczymy czy masz jaja i zostawisz ten post w spokoju, czy go usuniesz .
Bez odbioru.