Jest książka do Solid Edge Synchronous Technology
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
Na stronie podanej przez NXCAM, masz spis treści, jeden film z DVD i kawałek rozdziału jak dobrze pamiętam. Możesz sam ocenić, chyba że nie chcesz sobie spojlerowaćBYDGOST

nxcam: czy są jakiś zniżki dla forumowiczów, np. darmowa wysyła czy coś. Bo 25zł za kuriera to troszkę sporo. Używając allegrowego sendit.pl jest DPD za 16.01 a to nie jest najtańsza usługa, która można znaleźć.
Przez chwilkę byłą poczta polska za lekko ponad 13zł a teraz nawet to zniknęło. Chyba że książka jest za ciężka na pocztę w tej cenie, bo w sumie parę stron ma

Pewnie po długim weekendzie znów się coś zmieni, może będzie jeszcze drożej

Bo 125zł to jednak nie 99zł.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 5
Jest to bardzo obszerna lektura. Trudno skomentować całość od razu. ale już na samym początku są objaśnione ustawienia widoku. Miałem kiedyś z tym problem i nie wiedziałem co oznaczają niektóre pojęcia jak np "Użyj listy wyświetlania"To podzielcie się wrażeniami z lektury. Czy książka jest przystępnie napisana, czy to tylko przepisana pomoc z programu. Mam nadzieję, że jest to dużo więcej i też chciałbym kupić, ale chętnie wysłucham Waszych opinii.
Masz na mysli samouczki? Nie wiele widzę wspólnego.BYDGOST pisze:czy to tylko przepisana pomoc z programu.
Co mi się podoba najbardziej to jest trochę fajnych ćwiczeń na powierzchniach.