Jeden komputer, dwa sterowniki, dwie maszyny...

Dyskusje dotyczące działania obsługi programu CNConv

Autor tematu
oprawcafotografii
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 4668
Rejestracja: 29 kwie 2009, 10:11
Lokalizacja: Kraków / Jaworzno

Jeden komputer, dwa sterowniki, dwie maszyny...

#1

Post napisał: oprawcafotografii » 26 lut 2013, 15:32

Witam dziewczyny, chlopcow i eurpejczykow ;)


Zabieram sie do odpalenia nowej maszynki - chce ja podlaczyc
do komputera z korego steruje juz jedna maszyna...

Jak to zrobic? Po czym program rozpoznaje ktory kontroler do
ktorego programu?

Dla ulatwienia chcialbym uzywac dwoch roznych wersji programu -
da sie tak?

q



Tagi:


prokopcio
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1034
Rejestracja: 11 sty 2005, 13:03
Lokalizacja: Grodków
Kontakt:

#2

Post napisał: prokopcio » 17 mar 2013, 10:08

działa ?


Autor tematu
oprawcafotografii
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 4668
Rejestracja: 29 kwie 2009, 10:11
Lokalizacja: Kraków / Jaworzno

#3

Post napisał: oprawcafotografii » 17 mar 2013, 20:43

Zgadnij czy mialem czas wdrozyc maszyne do produkcji ;-)

Dopiero dzisiaj podlaczylem czujnik narzedzia, zamontowalem
chlodzenie wrzeciona i planuje stol. Narazie dziala :)



W razie problemow bede meldowal ;)

q

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „CNConv”