Jaki program cnc do samodzielnego nadawania formatu arkusza?

Rozmowy dotyczące oprogramowania sterującego maszynami CNC i sterowników CNC obrabiarek numerycznych

Autor tematu
matyniak
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 2
Rejestracja: 03 sty 2017, 09:40
Lokalizacja: Kielce

Jaki program cnc do samodzielnego nadawania formatu arkusza?

#1

Post napisał: matyniak » 03 sty 2017, 10:32

Witam
Pracuję oprogramowaniu firmy LANTEK. Mogę tworzyć tylko prostokątne arkusze blach.
Mam pytanie :
Czy w jakimś programie można utworzyć arkusz w innym kształcie?



Tagi:


kubus838
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 2327
Rejestracja: 06 lip 2009, 14:52
Lokalizacja: Mszczonów

#2

Post napisał: kubus838 » 04 sty 2017, 15:20

Witam

W każdym CAD-zie i np. w Corelu.

robert


Milan
Posty w temacie: 1

#3

Post napisał: Milan » 09 sty 2017, 10:35

Hmm nie spodziewałem się, że da się nawet w Corelu. Dobrze wiedzieć.

Awatar użytkownika

robal43
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 779
Rejestracja: 05 cze 2007, 11:49
Lokalizacja: Rzeszów
Kontakt:

#4

Post napisał: robal43 » 12 sty 2017, 06:27

matyniak, W lanteku też można to zrobić :) Pozdrawiam
www.plazma-rzeszow.aq.pl
Plotery plazmowe..
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic
--- ajan plazma
Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólne Dyskusje na Temat Systemów Sterowania CNC”