Jak zapisać tabele narzędzi


Autor tematu
Grzecho83
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 1
Posty: 47
Rejestracja: 23 paź 2008, 15:53
Lokalizacja: Krosno

Jak zapisać tabele narzędzi

#1

Post napisał: Grzecho83 » 04 cze 2015, 16:18

Witam, kiedy piszę program na maszynę tworzę sobie kilka narzędzi z odpowiednimi parametrami oraz numerami, za każdym razem takie same. Niestety nie mogę sobie przypomnieć jak zapisać tabele narzędzi na dysku tak by była dostępna za każdym razem kiedy utworze nowy plik



Tagi:


qba3
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 1
Posty: 43
Rejestracja: 01 lip 2011, 19:35
Lokalizacja: podkarpacie

#2

Post napisał: qba3 » 27 cze 2015, 22:21

o ile dobrze pamiętam prawym na narzędzie i "send to catalog"


Ssmog
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 1
Posty: 15
Rejestracja: 04 wrz 2012, 17:52
Lokalizacja: Nowa Sól

#3

Post napisał: Ssmog » 31 sie 2015, 21:24

Obrazek


Krzysiekwes
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 2
Rejestracja: 20 kwie 2016, 13:58
Lokalizacja: Rzeszow

#4

Post napisał: Krzysiekwes » 20 kwie 2016, 14:24

A jak usunąć narzędzie z bazy?

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Catia”