Instrukcja pl mach3

Dyskusje dotyczące najpopularniejszego programu sterującego maszynami CNC

Autor tematu
staszekwania
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 3
Posty: 24
Rejestracja: 02 lut 2016, 14:48
Lokalizacja: wieś

Instrukcja pl mach3

#1

Post napisał: staszekwania » 20 paź 2016, 11:08

Pomóżcie proszę.

Znalazłem kilka instrukcji do programu mach3 w języku polskim ale żadna się nie chce otworzyć. Posiada ktoś pewny plik?



Tagi:


mawwo
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 239
Rejestracja: 12 wrz 2004, 14:19
Lokalizacja: Pabianice
Kontakt:

#2

Post napisał: mawwo » 20 paź 2016, 16:34

U
sponsora

w materiałach dodatkowych , u mnie działa.


Autor tematu
staszekwania
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 3
Posty: 24
Rejestracja: 02 lut 2016, 14:48
Lokalizacja: wieś

#3

Post napisał: staszekwania » 20 paź 2016, 20:11

U sponsora jest nakładka którą posiadam ale nie ma instrukcji w PL do macha :(


dasza77
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1072
Rejestracja: 14 maja 2006, 17:34
Lokalizacja: Ełk

#4

Post napisał: dasza77 » 20 paź 2016, 20:19

Czy dobrze czytam, że Mach działa tylko pod Win XP ???


Autor tematu
staszekwania
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 3
Posty: 24
Rejestracja: 02 lut 2016, 14:48
Lokalizacja: wieś

#5

Post napisał: staszekwania » 20 paź 2016, 22:40

Ja mam zainstalowany na win 10 i działa. Ale nie mam maszyny.


krzysiekgrab
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 741
Rejestracja: 16 lip 2008, 15:07
Lokalizacja: Polska, Augustow

#6

Post napisał: krzysiekgrab » 26 paź 2016, 07:00

Chodzi o 32bit system. Na win7 32bit będzie można normalnie pracować na porcie LPT. 64bity nie obsłuży portu LPT. Wówczas to już tylko kontroler ruchu. Do symulacji dowolny system.
A XP jest zalecany systemem - dobrze 'chodzi'na starszych komputerach.
Krzysiek
„Jeżeli nie znasz portu do którego płyniesz,
to żadne wiatry nie będą Ci sprzyjać”

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Mach 2 / 3 / 4 (ArtSoft software)”