ja dopiero zaczynam pracę z RHINO ,programik jest naprawde super brak mu troszeczke dobrej zakładki camowskiej !? i nie potrzebuje tyle zapasu "sprzętu" co invetor z którym także sie pobawiłemwood carver pisze:dzięki stary...ale ja pracowałem wcześniej na rhinoceros ...art jest ok...ale wracam na sttare śmieci.....
Instrukcja do ArtCam
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
co do tego, to oczywiście jest odpowiedni plug-in, w którym można generowa ścieżke narzedzia dla maszyn cncpitkowski pisze:ja dopiero zaczynam pracę z RHINO ,programik jest naprawde super brak mu troszeczke dobrej zakładki camowskiej !?wood carver pisze:dzięki stary...ale ja pracowałem wcześniej na rhinoceros ...art jest ok...ale wracam na sttare śmieci.....
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Zgadzam się, że artcam pewnych rzeczy nie przeskoczy, ale ogólnie ma dużo fajnych narzędzi do modelowania, które działają prosto i intuicyjnie. To zależy co się robi. No ale przecież nie wszystko trzeba robić w jednym programie.
Jest przede wszystkim w artcamie możliwość zaimportowania modelu 3d w formacie 3ds, więc jeśli ktoś umie zrobić model w 3dsmax lub C4D to wrzuca go do artcama i generuje ścieżki, a taki tandem nie ma już żadnych ograniczeń
Jest przede wszystkim w artcamie możliwość zaimportowania modelu 3d w formacie 3ds, więc jeśli ktoś umie zrobić model w 3dsmax lub C4D to wrzuca go do artcama i generuje ścieżki, a taki tandem nie ma już żadnych ograniczeń