HURCO TMM8I

Dyskusje o maszynach cnc HURCO
Awatar użytkownika

Autor tematu
luk_asz01
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 293
Rejestracja: 22 sty 2008, 17:12
Lokalizacja: k3n

HURCO TMM8I

#1

Post napisał: luk_asz01 » 20 kwie 2016, 22:16

Witam.
Szukam pomocy w ogarnięciu programowania Hurco TMM8i/
Nie będę się rozpisywał z czym mam problem. Jak już ktoś się znajdzie kto ogarnia ta tokareczke przejdziemy do konkretów.
Pozdrawiam


every day's a school day
Tornos ,Acramatic. Hurco. Fanuc. Mori seiki

Tagi:


Marfeel
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 1
Posty: 57
Rejestracja: 29 sty 2013, 21:04
Lokalizacja: Konin

1

#2

Post napisał: Marfeel » 12 sie 2016, 21:49

Witam,

poradziłeś sobie?

[ Dodano: 2016-08-12, 21:50 ]
Wersja WinMax-a?
Marfeel

Awatar użytkownika

Autor tematu
luk_asz01
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 293
Rejestracja: 22 sty 2008, 17:12
Lokalizacja: k3n

#3

Post napisał: luk_asz01 » 12 sie 2016, 23:23

Szczerze to nie.
Lupie wszystko w ISO.
zastanawiam się tylko czy wziąść się za winmax czy za mastercama.
W firmie 90% jest robione w mastercamie. Wiec mam zagwozdke.
every day's a school day
Tornos ,Acramatic. Hurco. Fanuc. Mori seiki

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „HURCO”