hurco system Winmax 9

Dyskusje o maszynach cnc HURCO

Autor tematu
Millman
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 2
Rejestracja: 17 lut 2015, 15:22
Lokalizacja: skądś

hurco system Winmax 9

#1

Post napisał: Millman » 15 kwie 2015, 16:06

Witam
ściągnąłem symulator z tej strony http://www.hurco.com/en-us/cnc-machine- ... nMax9.aspx , skończyła mi się wersja 30dniowa, nie wiem jak na nowo aktywować aby na nowo korzystać z tego symulatora, dla tych co kojarzą ten system to włączyłem opticlient,wszedłem w zakładke install, wybrałem te elementy z których na nowo chcę korzystać, dałem request license code, i nic.. wiem że wcześniej jak tak zrobiłem to od razu miałem na nowo dostęp do winmaxa, teraz nie wiem o co chodzi, może musze czekać 24h, te elementy które zaznaczyłem do aktywacji, obok mają żółty kwadracik



Tagi:


Extrem
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 5
Rejestracja: 29 wrz 2015, 12:28
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

#2

Post napisał: Extrem » 03 paź 2015, 10:59

Zrobiłeś błąd od początku teraz tylko format ci pomoże . potem ciągniecie całej wersji z crakiem . :)


krsa
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 2
Rejestracja: 23 lip 2006, 20:27
Lokalizacja: jelenia gora

winmax

#3

Post napisał: krsa » 17 lis 2015, 12:52

Witam,

od niedawna pracuje dla firmy w ktorej uzywaja obrabiarek Hurco.
wskaze mi ktos miejsce gdzie moglbym znalezc winmaxaz crackiem, potrzebuje by sie nieco podszkolic z programowania?
dziad

Awatar użytkownika

luk_asz01
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 293
Rejestracja: 22 sty 2008, 17:12
Lokalizacja: k3n

#4

Post napisał: luk_asz01 » 02 maja 2016, 12:49

JEST WERSJA Z CRAKIEM?
GDZIE SZUKAC. POPROSZE INFO NA PRIV
every day's a school day
Tornos ,Acramatic. Hurco. Fanuc. Mori seiki


Marfeel
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 2
Posty: 57
Rejestracja: 29 sty 2013, 21:04
Lokalizacja: Konin

#5

Post napisał: Marfeel » 11 lip 2016, 20:55

WINMAX nie ma crack-a
Marfeel


mag999
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 367
Rejestracja: 14 sty 2015, 18:59
Lokalizacja: Dz

#6

Post napisał: mag999 » 11 lip 2016, 21:16

Archeolog roku

Awatar użytkownika

luk_asz01
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 293
Rejestracja: 22 sty 2008, 17:12
Lokalizacja: k3n

#7

Post napisał: luk_asz01 » 11 lip 2016, 23:19

Archeolog? Kim by nie był rozwial moje wątpliwości.
Tylko brać przykład.
every day's a school day
Tornos ,Acramatic. Hurco. Fanuc. Mori seiki


Marfeel
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 2
Posty: 57
Rejestracja: 29 sty 2013, 21:04
Lokalizacja: Konin

1

#8

Post napisał: Marfeel » 12 sie 2016, 21:47

Archeolog − osoba posiadająca właściwe kwalifikacje, potwierdzone wymaganymi dokumentami, która wyspecjalizowana jest w dziedzinie archeologii, zajmuje się badaniem minionych kultur i cywilizacji oraz ich relacjami z otaczającym środowiskiem.

Archeolodzy gromadzą, dokumentują i analizują materiał pochodzący z wykopalisk lub odnaleziony w inny sposób (elementy architektoniczne, rękodzieło, pozostałości biologiczne, szczątki ludzkie).
Marfeel

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „HURCO”