HSC 1000 - pompa wysokiego cisnienia 1000PSI

Dyskusje na temat maszyn HAAS
Awatar użytkownika

Autor tematu
McAndy
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 2
Posty: 66
Rejestracja: 02 mar 2006, 08:41
Lokalizacja: ubolandia

HSC 1000 - pompa wysokiego cisnienia 1000PSI

#1

Post napisał: McAndy » 09 wrz 2013, 07:13

Prośba....
Czy ktoś z użytkowników maszyn z ww układem mógłby podesłać fotkę lub spisać dane z tabliczki znamionowej pompy chłodziwa (producent, typ, zasilanie, etc)?
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2013, 13:02 przez McAndy, łącznie zmieniany 1 raz.


Rok 2007 "... Jeśli dojdziemy do władzy, to uprościmy i obniżymy podatki"

Tagi:

Awatar użytkownika

ryby007
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 390
Rejestracja: 04 cze 2007, 17:49
Lokalizacja: Mogilno

#2

Post napisał: ryby007 » 09 wrz 2013, 16:50

Może być od pompy 300PSI?
:mrgreen:

Awatar użytkownika

Autor tematu
McAndy
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 2
Posty: 66
Rejestracja: 02 mar 2006, 08:41
Lokalizacja: ubolandia

#3

Post napisał: McAndy » 10 wrz 2013, 07:18

Tą na 300PSI mam w zasięgu....
Szukam danych z tabliczki pompy 1000PSI (69bar)
Rok 2007 "... Jeśli dojdziemy do władzy, to uprościmy i obniżymy podatki"


barjew
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 1
Posty: 50
Rejestracja: 16 paź 2012, 19:12
Lokalizacja: ostrów wlkp

#4

Post napisał: barjew » 17 wrz 2013, 21:15

kolego ja ci jutro wrzucę jak nie zapomnę

Awatar użytkownika

-=JaNeK=-
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 259
Rejestracja: 23 kwie 2008, 21:34
Lokalizacja: WarSZawkA

#5

Post napisał: -=JaNeK=- » 07 paź 2013, 09:43

Nie wiem czy nie zapomniał ale dla potomności wysyłam bo akurat mi się trafiła.
Załączniki
pompa.zip
zdjęcia tabliczek z pompy
(349.56 KiB) Pobrany 104 razy
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki, stoły, podajniki
FANUC - frezarki, tokarki, automaty wzdłużne

Instrukcje HAAS są dostępneTU


wiktoriano
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 1
Posty: 91
Rejestracja: 23 cze 2009, 07:27
Lokalizacja: Andrychów

Pompa wysokiego ciśnienia

#6

Post napisał: wiktoriano » 08 cze 2018, 08:36

Witam.

W maszynie ST-35Y chcę dobrać pompę wysokiego ciśnienia, zbiornik ma wymiary 170x70cm i głębokość 20cm.
Większość pomp jakie są dostępne na rynku mają zanurzenia min. 32cm, przy 20 barach.

Dobrał sobie ktoś zamiennik? Oryginał z haasa bardzo drogi.
Jeśli ktoś ma oryginał lub nie to proszę o zdjęcie tabliczki znamionowej lub jakieś parametry.

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „HAAS”