help help- postprocesor potrzebny


Autor tematu
aniab
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 19 lut 2014, 17:14
Lokalizacja: Zielona Góra

help help- postprocesor potrzebny

#1

Post napisał: aniab » 19 lut 2014, 17:37

Bardzo proszę o pomoc, potrzebuję postprocesor do Hermle C600U 5 osi Heidenhain TNC 530; Cincinati Dart 500 -4 osiowe ACRAMATIC 2100E; Haas SL-20LHE Fanuc; :roll: :* :*



Tagi:


dance1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 2617
Rejestracja: 11 mar 2007, 22:42
Lokalizacja: G-G

#2

Post napisał: dance1 » 19 lut 2014, 22:05

Producenci maszyn czy też oprogramowania z pp sobie poradzić nie mogą czy tak na "lewo" szukasz?
I don't like principles, I prefer prejudices


postek
Sympatyk forum poziom 2 (min. 35)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 35)
Posty w temacie: 2
Posty: 38
Rejestracja: 25 kwie 2011, 08:28
Lokalizacja: Warszawa

#3

Post napisał: postek » 20 lut 2014, 10:30

A postprocesor ma być do jakiegoś konkretnego CAMa czy wszystko jedno? :D


dance1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 2617
Rejestracja: 11 mar 2007, 22:42
Lokalizacja: G-G

#4

Post napisał: dance1 » 20 lut 2014, 18:04

w dziale Solidworks jesteś także czego oczekujesz?


postek
Sympatyk forum poziom 2 (min. 35)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 35)
Posty w temacie: 2
Posty: 38
Rejestracja: 25 kwie 2011, 08:28
Lokalizacja: Warszawa

#5

Post napisał: postek » 20 lut 2014, 21:35

No właśnie, jestem w dziale SolidWorks wiec w ogóle pytanie o postprocesor tu trochę nie pasuje. Są przecież działy typu SolidCAM, MasterCAM itp albo ogólne dyskusje o CAD/CAM.

A jeżeli pytanie padło i autor liczy na jakąś pomoc to dobrze byłoby podać do jakiego CAMA ma być postprocesor np. SolidCAMa, HSMWorksa, MasterCAMa for SolidWorks itd. - bo przecież nie do SolidWorksa

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Solidworks”