Gdy Vector Linker nie rzyma wymiarów

Maszyny do wycinania gorącym drutem

Autor tematu
Ela
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 29 lip 2019, 11:30

Gdy Vector Linker nie rzyma wymiarów

#1

Post napisał: Ela » 29 lip 2019, 11:38

Witam,

mam problem gdyż po otwarciu obiektów w Vector Linkerze ich wymiary są zupełnie inne niż te zaprojektowane w programie graficznym.Z czego może wynikać różnica wymiarów tego samego projektu między programem graficznym a Vector Linkerem??




Steryd
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 2197
Rejestracja: 13 lut 2017, 19:34
Lokalizacja: Szczecin

Re: Gdy Vector Linker nie rzyma wymiarów

#2

Post napisał: Steryd » 29 lip 2019, 11:41

jakie są różnice?
czyżby 1:25,4 lub 25,4:1?
Można?
Morzna!!!


white67
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 2
Rejestracja: 04 sie 2019, 19:47

Re: Gdy Vector Linker nie rzyma wymiarów

#3

Post napisał: white67 » 04 sie 2019, 20:17

Witam serdecznie wszystkich,
trochę podepnę się pod hasło "Vector Linker"
mam pytanie, skąd masz Vector linker'a? próbuję go zdobyć, niestety strona chyba umarła, płatności nie działają, na kontakt mailowy nikt nie odpowiada. Ma może ktoś jakiś namiar, albo demo, ostatecznie program/licencję do odsprzedania?
Ewentualnie co w zamian?

Awatar użytkownika

corano
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 318
Rejestracja: 30 paź 2007, 20:40
Lokalizacja: 3m
Kontakt:

Re: Gdy Vector Linker nie rzyma wymiarów

#4

Post napisał: corano » 18 wrz 2019, 07:09

Pewnie biznes padł. Ja mam starą wersje placilem 300zl i jeszcze 'faktury nie dostalem

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Wycinarka Styropianu (Styroduru)”