Fusion 360 problem z postprocesorem

Nie generuje g codu


Autor tematu
kamilkalula
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 2
Posty: 42
Rejestracja: 19 paź 2017, 21:00
Lokalizacja: warszawa

Fusion 360 problem z postprocesorem

#1

Post napisał: kamilkalula » 28 lip 2020, 12:19

Witam wszystkich, zaczynam dopiero pracować na fusionie 360 przed aktualizacją nie miałem żadnych problemów ale gdy się się zaktualizował uciekły mi wszystkie narzędzia a gdy chce wygenerować gcode pojawiają się jakieś błędy Obrazek
Dzięki za podpowiedzi




atlc
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1241
Rejestracja: 28 lip 2010, 18:37
Lokalizacja: Warszawa

Re: Fusion 360 problem z postprocesorem

#2

Post napisał: atlc » 28 lip 2020, 13:17

Czekaj, przekręcę monitor..

Dodane 46 sekundy:
No, już.
A przeczytałeś treść błędu?
Co jest napisane w linijce 25 i 27?


Autor tematu
kamilkalula
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 2
Posty: 42
Rejestracja: 19 paź 2017, 21:00
Lokalizacja: warszawa

Re: Fusion 360 problem z postprocesorem

#3

Post napisał: kamilkalula » 28 lip 2020, 13:34

Na każdej operacji wyskakują error nie wiem co się dzieje


atlc
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1241
Rejestracja: 28 lip 2010, 18:37
Lokalizacja: Warszawa

Re: Fusion 360 problem z postprocesorem

#4

Post napisał: atlc » 28 lip 2020, 13:57

Też nie wiem.
Gdybyś coś więcej napisał, to może bym i wiedział..

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Autodesk Software (Autocad, Inventor etc) ”