Frezarka do domowego użytku.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Popatrz na swój poziom, człowiek grzecznie pyta, a ty jak zwykle po chamsku odpisujesz, ale jak nadepnął na odcisk to zabolało, oj zabolało i niech dalej boli jak najdłużej. Myślisz, że jak zbudowałeś i sprzedałeś nieco maszyn to możesz ludzi obrażać.bartuss1 pisze:koleś, masz jakiś problem ?
doradzam ci kupic kressa a ty wysmiewasz moją strone sklepu bo nie jestem kwa programistą ? moze cie zawartośc zainteresuje a nie to czy strone sklepu czy strone firmowa robił licealista czy gimnazjalista, czy jestes kolejnym burackim krakusem pokroju oprawcy dupografii ?
przynajmniej mam warsztat i płace zus i jakos tam żyję i nie pi***olę się o 300 zł, może byś sie tak z łaski swojej przedstawil jakos bardziej zanim zaczniesz wysmiewać kogokolwiek ? bo jak na razie zaprezentowałeś się na poziomie 5 klasisty ze szkoły specjalnej
-
- Lider FORUM (min. 2000)
-
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
w listopadzie sie odwiesiłem
obrażam ludzi? raczej przestrzegam przed kupowaniem chłamu, bo sam sie już przejechałem na tanich częsciach, tanich szlifierkach czywiertarkach o parodniowej zywotnosci.
czlowiek pyta grzecznie i jak mu sie zwroci uwagę zeby dal se spokój to od razu obraża, to juz nie było grzeczne, zalatuje albo zawiścią albo buractwem za 300 zł.
obrażam ludzi? raczej przestrzegam przed kupowaniem chłamu, bo sam sie już przejechałem na tanich częsciach, tanich szlifierkach czywiertarkach o parodniowej zywotnosci.
czlowiek pyta grzecznie i jak mu sie zwroci uwagę zeby dal se spokój to od razu obraża, to juz nie było grzeczne, zalatuje albo zawiścią albo buractwem za 300 zł.
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
Otóż to, nic nie było tam chamskiego, moze nie było też i zwrotu Szanowny panie.... itd.bartuss1 pisze:obrażam ludzi? raczej przestrzegam przed kupowaniem chłamu, bo sam sie już przejechałem na tanich częsciach, tanich szlifierkach czywiertarkach o parodniowej zywotnosci.