Frez do frezarki dolno wrzecionowej, oś 35mm... ktoś wykona?
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
Frez do frezarki dolno wrzecionowej, oś 35mm... ktoś wykona?
Witam
- ktoś wie gdzie coś takiego wykonać?
- może jakiś forumowicz zrobi
- frez do MDF
dostałem wycenę z jednej firmy no ale mnie zgniotły ...
- ktoś wie gdzie coś takiego wykonać?
- może jakiś forumowicz zrobi
- frez do MDF
dostałem wycenę z jednej firmy no ale mnie zgniotły ...
- Załączniki
-
- Tak ma to wyglądać...
- frez.jpg (41.96 KiB) Przejrzano 1079 razy
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Witam
zajmuje się produkcją frezów od jakichś 9 lat , wcześniej pracowałem w firmie Frezwid , moja firma znajduje się w Zelczynie koło Skawiny .
Frezy z ostrzem HM są bardzo drogie ponieważ sam materiał na ostrze jest cholernie drogi , tak dla przykładu , swego czasu policzyłem że gdyby zapełnić pudełko po butach płytkami HM to było by ono warte jakieś 50-60 k
zajmuje się produkcją frezów od jakichś 9 lat , wcześniej pracowałem w firmie Frezwid , moja firma znajduje się w Zelczynie koło Skawiny .
Frezy z ostrzem HM są bardzo drogie ponieważ sam materiał na ostrze jest cholernie drogi , tak dla przykładu , swego czasu policzyłem że gdyby zapełnić pudełko po butach płytkami HM to było by ono warte jakieś 50-60 k
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
nie wiem czy powinienem
ale 2400 netto
Zrobiliśmy nowy model kuchni i stoi gotowa bez listw :/ niby można listwy dostać no ale koszt to też 800zł więc myślałem że zrobię frez i będzie na następny raz jak klient się trafi no ale wygląda dość niszowi jak dla polaków więc się waham czy ich nie kupić no ale jak ktoś zamówi to może się zwróci za dwie trzy kuchnie
taki dylemat....
jak by nie zrobić to sporo kaski :/
ale 2400 netto
Zrobiliśmy nowy model kuchni i stoi gotowa bez listw :/ niby można listwy dostać no ale koszt to też 800zł więc myślałem że zrobię frez i będzie na następny raz jak klient się trafi no ale wygląda dość niszowi jak dla polaków więc się waham czy ich nie kupić no ale jak ktoś zamówi to może się zwróci za dwie trzy kuchnie
taki dylemat....
jak by nie zrobić to sporo kaski :/
Coś jest niemożliwe do czasu... gdy przyjdzie ktoś kto nie wie że jest to niemożliwe i to zrobi
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Skoro to taka małoseryjna robota, to może głowiczka i płytki z HSS tudzież coś o podobnej trwałości ?
Szeroka ta listwa...to jakieś wieńczenie?
Zastanawiałem się jakiś czas temu nad wypuszczeniem na rynek listw wieńczących ozdobnych( klasyczna listwa z jakimś motywem dekoracyjnym -"lekkim" )Jednak trzeba by sporo zainwestować...frezy to spory wydatek
Szeroka ta listwa...to jakieś wieńczenie?
Zastanawiałem się jakiś czas temu nad wypuszczeniem na rynek listw wieńczących ozdobnych( klasyczna listwa z jakimś motywem dekoracyjnym -"lekkim" )Jednak trzeba by sporo zainwestować...frezy to spory wydatek