Fanuc 6M-parametry

Dyskusje na temat systemu Faunc

Autor tematu
rafalpretki
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 1
Posty: 27
Rejestracja: 10 kwie 2008, 22:25
Lokalizacja: PZ

Fanuc 6M-parametry

#1

Post napisał: rafalpretki » 24 kwie 2013, 08:39

Witam, pilnie potrzebuje listę parametrów do fanuc 6M (lub opis) maszyna Bridgeport BPC 320H - poziome centrum ze stołem obrotowym.
Załączniki
bridgeport-bpc-320h-.jpg
bridgeport-bpc-320h-.jpg (22.27 KiB) Przejrzano 784 razy



Tagi:


artur235
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 271
Rejestracja: 09 lut 2010, 19:40
Lokalizacja: SE

#2

Post napisał: artur235 » 24 kwie 2013, 16:38

Parametry są opisane w książkach do Fanuc.


jawor
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 4
Posty: 108
Rejestracja: 13 cze 2012, 20:56
Lokalizacja: chlewice

Re: Fanuc 6M-parametry

#3

Post napisał: jawor » 06 cze 2021, 16:58

Obrazek Witam jestem zielony co znaczą te alarmy dziękuję


mag999
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 579
Rejestracja: 14 sty 2015, 18:59
Lokalizacja: Dz

Re: Fanuc 6M-parametry

#4

Post napisał: mag999 » 06 cze 2021, 21:24

Krańcówki
Mogę pomoc z Fanuc'iem TD/TF dla tokarek - programy, obsługa itp


jawor
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 4
Posty: 108
Rejestracja: 13 cze 2012, 20:56
Lokalizacja: chlewice

Re: Fanuc 6M-parametry

#5

Post napisał: jawor » 06 cze 2021, 21:46

To co trzeba zrobic zbazowac


mag999
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 579
Rejestracja: 14 sty 2015, 18:59
Lokalizacja: Dz

Re: Fanuc 6M-parametry

#6

Post napisał: mag999 » 07 cze 2021, 10:40

Proboj albo jakoś trzeba zjechać z nich.

Używaj znaków interpunkcyjnych
Mogę pomoc z Fanuc'iem TD/TF dla tokarek - programy, obsługa itp


jawor
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 4
Posty: 108
Rejestracja: 13 cze 2012, 20:56
Lokalizacja: chlewice

Re: Fanuc 6M-parametry

#7

Post napisał: jawor » 07 cze 2021, 11:45

A to sterowanie ma mozliwosc przesylu z laptopa


jawor
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 4
Posty: 108
Rejestracja: 13 cze 2012, 20:56
Lokalizacja: chlewice

Re: Fanuc 6M-parametry

#8

Post napisał: jawor » 08 cze 2021, 13:13

Mam pytanie to frezarka chiron jak odpalic ktore guziki ponaciskac zeby moc ruszyć osiami bo pracuje na nowszym sprzecie a takim zabytku nie mam pojecia pozdrawiam

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Fanuc”