Elektrownia wiatrowa z krokowca
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 89
Re: Elektrownia wiatrowa z krokowca
A dziś tylko 3 telefony od fotowoltaiki nawet już spytałem jednego jak oni dobierają formę dzwonienia czy od tak na pałę wszystkie firmy czy wybiórczo no i usłyszałem że wybiórczo ktoś zajmuje się sprawdzaniem firmy w google maps zdjęcie satelitarne bo widać czy są panele czy nie .Ciekawe co jaki czas są aktualizacje google maps mógłbym na dach wrzucić trochę foli alu żeby odbijała światło to może dali by mi trochę odsapnąć .
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
czyli pozostaje mi nadal dodawać te dziwne nr do blokowanych nr ,swoją droga mam już ponad 30 nr 

Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Posty w temacie: 100
Prawda to ostatnia rzecz jakiej możesz się spodziewać od telemarketera. Ale może i sprawdzają
Na pewno jest to bardzo dobre źródło informacji, szczególnie jak zakład na jednej działce a firma zarejestrowana na drugiej 
Po ilości telefonów powinieneś sam stwierdzić czy oni tam robią jakąś weryfikację.

Po ilości telefonów powinieneś sam stwierdzić czy oni tam robią jakąś weryfikację.
-
- Posty w temacie: 100
Wracając do tematu elektrowni wiatrowej. Być może alternator to nie jest głupia myśl. Ma pewne wady, ale jest dość tani, od 50zł używany, od 150zł nowy bosch 300w.
Taki filmik znalazłem, na końcu pokazane fajne zastosowanie (nie że agregat tylko że do pompy).
Taki filmik znalazłem, na końcu pokazane fajne zastosowanie (nie że agregat tylko że do pompy).
-
jest wiele wiatraków zrobionych na alternatorach i ponoć działają ale to jest już inny temat panie 
Dodane 7 minuty 43 sekundy:

Dodane 7 minuty 43 sekundy:
tylko skąd w tym filmiku jest wzbudzenie alternatora na wirniku pewnie po wi-fi .strikexp pisze:Taki filmik znalazłem, na końcu pokazane fajne zastosowanie