DTR do tokarki TSS 150
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Re: DTR do tokarki TSS 150
janusz0911 pisze:Witam !!!
Pilnie potrzebuję DTR do tokarki TSS 150, schemat, instrukcję. Za pomoc z góry dziekuję.
Pozdrawiam !!!
No niestety ja tez tak zacząłem, no ale zostałem i wiele To forum mi dało i pomogło.
A możesz napisać, opisać co się stało, co padło może jakoś się zaradzi, jest tu wielu fachowców i znawców.
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
W sprawie DTR.
Od jakiegoś czasu BHP-owcy wymagają DTR, a konkretnie rozdziału "Instrukcja obsługi" do posiadanych maszyn. Moje poszukiwana DTR w internecie skończyły się niczym, łatwiej już znaleźć instrukcję obsługi do czołgu T-64 w formacie PDF. Chodzi głównie o maszyny made in DDR, CCCP itd. Może ktoś miał więcej szczęścia i może coś podpowiedzieć.
Od jakiegoś czasu BHP-owcy wymagają DTR, a konkretnie rozdziału "Instrukcja obsługi" do posiadanych maszyn. Moje poszukiwana DTR w internecie skończyły się niczym, łatwiej już znaleźć instrukcję obsługi do czołgu T-64 w formacie PDF. Chodzi głównie o maszyny made in DDR, CCCP itd. Może ktoś miał więcej szczęścia i może coś podpowiedzieć.
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
BYDGOST pisze:Ja mam sporo DTR do rosyjskich obrabiarek, ale tylko w rodzimym języku. Najczęściej w formacie djvu.
Dzięki, jednak słabo szukałemkhach pisze:DTR do maszyn "made in USSR" tu http://www.chipmaker.ru/index.php?autoc ... &showcat=6
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki