cybelec

Rozmowy dotyczące oprogramowania sterującego maszynami CNC i sterowników CNC obrabiarek numerycznych

Slawo78
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 06 lut 2008, 10:01
Lokalizacja: Wodzisław Śląski

#11

Post napisał: Slawo78 » 06 lut 2008, 10:05

Witam,
Posiadam instrukcję do Cybeleca 1200, mam też soft na PC, ale szczerze, jest zbędny..
generalnie wszystko się robi na maszynie, tym bardziej, że kontrolujesz co maszyna wyrabia..
Pozdrawiam



Tagi:


cyprian
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 09 lut 2008, 16:29
Lokalizacja: białystok

#12

Post napisał: cyprian » 22 lut 2008, 16:53

Mógłbys użyczyć tej instrukcji do Cybeleca?


Adam1224
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 22 maja 2008, 10:12
Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka

#13

Post napisał: Adam1224 » 22 maja 2008, 10:27

Bardzo proszę o pomoc!!!Mam prasę krawędziową Mengele z oprogramowaniem Cybelec, w której zostały wykasowane parametry maszyny.Wpisałem parametry które były w dokumentacji,ale prasa nie pracuje tak jak należy.Jeżeli ktoś może mi pomóc, to będę dozgonnie wdzięczny....


alfalipa
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 2
Rejestracja: 18 cze 2008, 12:00
Lokalizacja: gda

#14

Post napisał: alfalipa » 18 cze 2008, 12:02

Jeśli jeszcze potrzebne jakieś info na temat ustawienia tych parametró w Cybelec to prosze o info


ziguro
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 27 maja 2009, 16:33
Lokalizacja: Sląsk

#15

Post napisał: ziguro » 27 maja 2009, 16:35

Posiadam instrukcje do Cybelec PC 1200 podziele sie lecz nie za darmo gdyz sam za nią zaplacilem. Wiecej [email protected]


grypol
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 1
Posty: 23
Rejestracja: 12 sie 2009, 23:49
Lokalizacja: Krakow

#16

Post napisał: grypol » 07 kwie 2011, 20:40

A czy nie było płytek do sterownika?
Wraz z Cybelec`em przychodzą płytki z oprogramowaniem pc1200, windowsem i instalatorem systemu Cybelec`a itp w zależności od modelu, a na pewno z programem do backup`u jak jest tekstowy wyświetlacz np w typie60. Program pc1200 nie jest płatny i nie wymaga klucza dla wersji 2d ale jest prośba o nie rozpowszechnianie. Może biuro lub coś podobnego np właściciel zabrał płytki i martwcie się dzieciaczki a te promocyjne materiały ( CD) do szuflady /szafy/śmietnika/ właściwe podkreślić. Jak to dalej aktualne to coś bym poszukał. Instalowałem i serwisuje 4 tureckie prasy z cybelec`ami i coś mam o nich
A do Slawo78: czy wolisz wprowadzać dane narzędzi wygodnie przy biurku na siedząco, czy stojąc przy maszynie?


bartek97
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 1
Posty: 24
Rejestracja: 19 cze 2008, 13:36
Lokalizacja: Skwierzyna

#17

Post napisał: bartek97 » 30 wrz 2013, 14:45

Witam.

Czy jest ktoś jeszcze w posiadaniu instrukcji do Cybelec 1200 2d ?
ThermalDynamics AutoCut 200 chłodzony cieczą , Sterownik AVE , AutoCAD , Fastcam , Fastnest , Fastplot


luc2006
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 10 cze 2021, 17:10

Re: cybelec

#18

Post napisał: luc2006 » 10 cze 2021, 17:14

Ktos serwisuje CYBELEC DNC 880s?

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólne Dyskusje na Temat Systemów Sterowania CNC”