Creating 3D solid tool

NX CAM/Unigraphics

Autor tematu
Roermond2015
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 2
Posty: 19
Rejestracja: 06 sie 2019, 08:31

Creating 3D solid tool

#1

Post napisał: Roermond2015 » 28 sie 2022, 12:15

Może ktoś wie jak usunąć problem widoczny na poniższym załączniku?
Obrazek




mateu5
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 579
Rejestracja: 31 paź 2009, 16:20
Lokalizacja: PL

Re: Creating 3D solid tool

#2

Post napisał: mateu5 » 29 sie 2022, 06:41

Twoja lokalizacja jest ustawiona jako "tylko do odczytu", wejdź we właściwości folderu i to odznacz.
Mazak -> Fanuc -> Acramatic -> Sinumeric -> Heidenhain -> Mitsubishi meldas -> EdgeCAM -> NX CAM -> Postprocesory.


Autor tematu
Roermond2015
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 2
Posty: 19
Rejestracja: 06 sie 2019, 08:31

Re: Creating 3D solid tool

#3

Post napisał: Roermond2015 » 29 sie 2022, 11:17

Problem rozwiązany. Niestety pojawił się kolejny z "Creating 3D solid tool". Po stworzeniu katalogu w powyższym folderu program NX nie widzi mojego katalogu z plikami "3D SOLID TOOL". Może ktoś coś wie na temat "MACHINE TOOL BUILDER".

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „NX CAM/Unigraphics”