To znaczy baaaaaaaaaaaaardzo dużo.Janek69 pisze:wow to znaczy dużo czy mało ????
Co to za frezarka ?
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 7
- Kontakt:
Coś mi się wydaje, że nie tylko ten ktoś.dudis69 pisze: ...to znaczy że ten ktoś na głowę upadł i zera mu się poprzestawiały, a jeżeli nie to powinien płacić 50zł za bochenek chleba w spożywczaku i to w promocji.

Nie porównujcie garażowego wykonania ploterka z wyrobem firmowym. I nie chodzi mi o jakość a o koszty własne. Kolega w garażu może ci to zrobić nawet lepiej za 2K ale w firmie za to samo zaplacisz 3x wiecej. Tak już jest i już. I zamiast dywagować wystarczy nie kupować.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 8
kamar, masz rację co do kosztów własnych.
No to przecież widzisz że tego nikt nie kupuje
Oj tak se łacha drzemy, i tyle.
kamar pisze:Tak już jest i już.
I zamiast dywagować wystarczy nie kupować.
No to przecież widzisz że tego nikt nie kupuje

Oj tak se łacha drzemy, i tyle.
Nie..., Chcesz kupić, więc poświęć troszkę więcej czasu na szukanie, bo jak się okaże że możesz kupić gotową maszynkę o połowę taniej, to dojdziesz do wniosku że było wartoJanek69 pisze:Hmm.... to znaczy, że chcę przepłacić ... A i tak nie mogę nic znaleźć co by spełniało podstawowe wymagania

Pozdrawiam Sławek
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 7
Kak raczej nie chcę nic przerabianego.
Fakt za firmę sie płaci, ale jest jakaś gwarancja, że wszystko będzie długo działać. Na razie rozmawiam z potencjalnymi sprzedawcami ( z tego forum) i zobaczymy co z tego wyjdzie. Na pewno chciałbym dać jak naj mniej ... ale chcę być zadowolony z maszynki i nie mieć z nią kłopotów. Niestety frezowanie płytek dwustronnych PCB gdzie mam odstęp ścieżek 0.2 wymaga dokładności ...
Fakt za firmę sie płaci, ale jest jakaś gwarancja, że wszystko będzie długo działać. Na razie rozmawiam z potencjalnymi sprzedawcami ( z tego forum) i zobaczymy co z tego wyjdzie. Na pewno chciałbym dać jak naj mniej ... ale chcę być zadowolony z maszynki i nie mieć z nią kłopotów. Niestety frezowanie płytek dwustronnych PCB gdzie mam odstęp ścieżek 0.2 wymaga dokładności ...
-
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
-
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Cytując jednego z użytkowników forum, to 'przenośnia'.
Ale niestety masz rację. Nikt nie liczy kosztów swojego czasu. Prace warsztatowe zajęły mi ok 10dni. Czyli 80h. Nie liczę w tym prac projektowych.
Ale niestety masz rację. Nikt nie liczy kosztów swojego czasu. Prace warsztatowe zajęły mi ok 10dni. Czyli 80h. Nie liczę w tym prac projektowych.
Chodziło to o koszty stałe, materiał, tokarz, wycinanie wodą, śrubki,paliwo i inne elementy.Aha, i maszynka co to robiła to ta moja z galerii. W 5k zmieściłbym 2takie:}