Media dociągnięte. Duży bosch + tarcza diamentowa i beton się poddał.

Sam se wcisnołem. Leży z pieć lat i parcieje to się na coś przyda.GumiRobot pisze:Kto wcisnął koledze gumę spożywczą do tego zastosowania? .
To raczej para wodna a nie dym. A jesli nawet to śladowe ilości. Zanurzenia pewnie spróbuję na docelowym ruszcie chociaż palnik nie tęgi.jarenio pisze:a dasz radę zalać tak, żeby materiał był w wodzie ?? bo teraz i tak dym leci
Takie było założenie. W paru miejscach trzeba heftnąć coby się nie rozłaził.251mz pisze: A u Ciebie widzę ,że ruszt jest składany i może być położony na płaską powierzchnie...
to bardzo niedobrze.... może spróbuj takiego czegoś... weź jakiś zasilacz do sterownika CNC, podłącz do niego obciążenie, na przykład 2 zwykłe żarówki na 230V połączone szeregowo, do jednej równolegle daj THC i zobacz jakie napięcie pokażekamar pisze:Walkę z THC narazie przegrywamy Główny kłopot to napięcie łuku. Max. wartość jaką odczytuje podczas palenia to 50-55 V przy prądzie 80A i 3-4 mm nad materiałem. Obniże palnik to napięcie spada do 30-35. I już nie wiem czy to plazma do d... czy THC ma zły dzielnik.