Catia CAM vs CAM zewnętrzny


Autor tematu
Ukanio81
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 2
Posty: 36
Rejestracja: 01 lis 2009, 18:07
Lokalizacja: Mielec

Catia CAM vs CAM zewnętrzny

#1

Post napisał: Ukanio81 » 15 sie 2015, 16:02

Pracując w Catii używacie CAMu zintegrowanego czy wolicie przerzucać pliki gdzieś indziej ?
Domyślam się że nie znajdzie nakładek w stylu SolidCama czy CamWorksa.



Tagi:


Ssmog
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 1
Posty: 15
Rejestracja: 04 wrz 2012, 17:52
Lokalizacja: Nowa Sól

#2

Post napisał: Ssmog » 31 sie 2015, 21:00

Jak najbardziej CAM z Catii. Przy obróbce 3osiowej może zbytnio się niczym specjalnym nie wyróżnia lecz przy obróbce 5osiowej docenia się szeroki wachlarz opcji jaki jest dostępny.


Autor tematu
Ukanio81
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 2
Posty: 36
Rejestracja: 01 lis 2009, 18:07
Lokalizacja: Mielec

#3

Post napisał: Ukanio81 » 05 wrz 2015, 22:50

Ale brakuje czegos w stylu true mill czy i-machining. Zwykla obrobka 3 osiowa to faktycznie nie jest za specjalna. Mogli by cos pomyslec w tym kierunku.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Catia”