Banggood
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
Re: Banggood
Mi jak dotąd nie przyszły dwie paczki z Ali (noże składaki, płytki ) zakupione w pierwszych dniach lutego, więc za raz będzie 3 miesiące . Przyszły za to jakieś tasiemki na rzepy których w ogóle nie zamawiałem 

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
e tam

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 7
Sprawa MUSTOOL MDS8207 kupionego w Banggood zakończona pomyślnie. Multimetr dotarł szczęśliwie. Co ciekawe, przesyłka dotarła w 8 dni - tym razem ne z CZ, a z Chin przez Radefeld prosto do mnie, pod same drzwi.
Już przetestowany - działa wyśmienicie. Nie ma się do czego przyczepić.
Ten 8206 też mam. Jak się nie odezwą, będę miał do sprezentowania komuś.
Już przetestowany - działa wyśmienicie. Nie ma się do czego przyczepić.
Ten 8206 też mam. Jak się nie odezwą, będę miał do sprezentowania komuś.
-
- Posty w temacie: 8
- Kontakt:
Porządnego oscyloskopu to nie zastąpi, ale do zbadania np. przebiegu na wyjściu step, jak najbardziej. Ponieważ ma własne zasilanie, można się podłączyć np. do cewki silnika bipolarnego, czego nie da się prosto zrobić stacjonarnym oscyloskopem.
-
- Posty w temacie: 4
trochę testów https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3609784.htmlAreo84 pisze:oscyloskop w nim też zasługuje na swoją nazwę ?
sorki za wszystkie błędy ... (dyslektyk)
Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos

Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 7
Działa wyśmienicie, znaczy, że nie jest zepsuty... wszystko co ma robić, robi. 
W domowym warsztaciku nie potrzebuję oscyloskopu za kilka tysięcy. Mam dostęp do takich jak będę w potrzebie.

W domowym warsztaciku nie potrzebuję oscyloskopu za kilka tysięcy. Mam dostęp do takich jak będę w potrzebie.
-
- Posty w temacie: 3
Wygląda to obecnie jak loteria. Po 6 miesiącach (zamówienie z listopada 2019) reklamowałem ATMEGA 328P. Po potwierdzeniu, że jeśli przyjdą 2 to dopłacę za drugi wysłali następny. Jeszcze żaden nie doszedł. Nie wykluczam bałaganu na naszej poczcie.
-
- Posty w temacie: 8
- Kontakt:
Ja wczoraj dostałem stojaczek, zamówiony 20 stycznia. Zdążyłem już odzyskać te 16 zł.
Ale na ebay zamówiłem frezy, które nie dotarły. Tracking urwał się w Malezji. Założyłem spór i zgodziłem się na ponowną wysyłkę. Towar również nie dotarł, ale nie da rady założyć nowego sporu. Taka nauczka, że należy brać kasę.
Ale na ebay zamówiłem frezy, które nie dotarły. Tracking urwał się w Malezji. Założyłem spór i zgodziłem się na ponowną wysyłkę. Towar również nie dotarł, ale nie da rady założyć nowego sporu. Taka nauczka, że należy brać kasę.