atak cnc.info.pl
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Ja także nie odnotowuję żadnych problemów przy wejściu na stronę. Aczkolwiek niedawno moją stronę przeglądarka G....E również zablokowała i powiadomiła mnie, że moja witryna może być roznosicielem złośliwego oprogramowania. Po długiej walce z tym ustrojstwem okazało się, że mam dodany przez hakera wpis w kodzie HTML.
Dosyć częsta przypadłość. Wpis mieści się w czwartej linijce i ma długość dwóch następnych linijek.
Trzeba było się go pozbyć i zgłosić do ponownego sprawdzenia przez G....E.
Teraz wszystko jest ok!
Dosyć częsta przypadłość. Wpis mieści się w czwartej linijce i ma długość dwóch następnych linijek.
Trzeba było się go pozbyć i zgłosić do ponownego sprawdzenia przez G....E.
Teraz wszystko jest ok!
Pozdrawiam, Jasiek
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
Ja od początku twierdzę, że problem wolnego ładowania się stron forum u niektórych użytkowników powodują banery reklamowe (zwłaszcza ten największy na górze).
Opcjonalnie można wyłączyć wyświetlanie tych banerów:
- na dole strony głównej forum klikamy "preferencje" i zaznaczamy pozycję "ukryj reklamy".
Drugą opcją jest w przeglądarce Mozilla Firefox zainstalowanie dodatku AdBlock Plus.
W
- na dole strony głównej forum klikamy "preferencje" i zaznaczamy pozycję "ukryj reklamy".
Drugą opcją jest w przeglądarce Mozilla Firefox zainstalowanie dodatku AdBlock Plus.
W
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kolego na 99% to nie banery chyba że są ładowane z zamulonych serwerów.Ja w ciągu dnia mam wszystko ok z forum ale na wieczór to tak zamula że lepiej sobie darowac a z resztą przegladanych stron mam wsio ok.clubber84 pisze:Ja od początku twierdzę, że problem wolnego ładowania się stron forum u niektórych użytkowników powodują banery reklamowe (zwłaszcza ten największy na górze).
Żeby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu.