5 osi

Dyskusje dotyczące działania obsługi programu STEP2CNC

Autor tematu
januszjan
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 2
Posty: 46
Rejestracja: 24 lis 2020, 17:42

5 osi

#1

Post napisał: januszjan » 30 maja 2021, 18:06

Czy ten program poradzi sobie z 5 osiami?




kubus838
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 2481
Rejestracja: 06 lip 2009, 14:52
Lokalizacja: Mszczonów

Re: 5 osi

#2

Post napisał: kubus838 » 03 cze 2021, 14:03

Witam
A nie lepiej zapytać producenta? Wejdź na stronę i poczytaj popytaj. Ja osobiście używam jeszcze trzy osiowej wersji i wszyscy mi odradzali. Popytałem, poczytałem i kupiłem. Do tej pory bez awaryjnie.

robert


Autor tematu
januszjan
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 2
Posty: 46
Rejestracja: 24 lis 2020, 17:42

Re: 5 osi

#3

Post napisał: januszjan » 06 cze 2021, 11:11

No właśnie pisałem i do firmy i na PW do Pana Piotra ale bez odzewu, szukam alternatywy dla macha, nie wiem czy to oprogramowanie obsługuje USB


parafoil
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 1
Posty: 86
Rejestracja: 23 mar 2020, 16:27

Re: 5 osi

#4

Post napisał: parafoil » 07 sie 2021, 10:37

szkoda na tym forum pytać, wydaje mi się że to forum już "nie żyje", pytaj na elektrodzie, tam są fachowcy z wiedzą i chęcią do pomocy a nie podpowiedziami "zapytaj producenta".


oprawcafotografii
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 5962
Rejestracja: 29 kwie 2009, 10:11
Lokalizacja: Kraków / Jaworzno / Kopanka

Re: 5 osi

#5

Post napisał: oprawcafotografii » 07 sie 2021, 11:44

Popieram. Podeślij link jak już zapytasz na elektrodzie ;)
„Idealnym podmiotem totalitarnej dominacji nie jest ani przekonany nazista, ani przekonany komunista, ale ten, dla którego nie ma już różnicy między faktem a fikcją oraz między prawdą a fałszem.”

Awatar użytkownika

tuxcnc
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 5312
Rejestracja: 26 lut 2011, 23:24
Lokalizacja: mazowieckie

Re: 5 osi

#6

Post napisał: tuxcnc » 07 sie 2021, 17:37

parafoil pisze:
07 sie 2021, 10:37
szkoda na tym forum pytać, wydaje mi się że to forum już "nie żyje", pytaj na elektrodzie, tam są fachowcy z wiedzą i chęcią do pomocy a nie podpowiedziami "zapytaj producenta".
Przecież zapytanie producenta jest najwłaściwszą opcją.
Po pierwsze, jak produkuje to powinien wiedzieć.
Po drugie, jak bierze za to pieniądze to dlaczego ktokolwiek ma go wyręczać za darmo?


gozdd
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 808
Rejestracja: 02 gru 2013, 19:21
Lokalizacja: Częstochowa

Re: 5 osi

#7

Post napisał: gozdd » 07 sie 2021, 17:50

tuxcnc pisze:Przecież zapytanie producenta jest najwłaściwszą opcją.

Po trzecie - jak teraz nie odpowiada to co będzie w razie awarii?

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „STEP2CNC”