|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
|
TRYUMPF TRUMATIC 202 |
| Autor |
Wiadomość |
krysti
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2008-05-08, 10:15 TRYUMPF TRUMATIC 202
|
|
|
Witam,
firma, w której pracuje zajmuje się produkcją zbiorników, posiadamy wykrawarkę młoteczkową typu TRYUMPF TRUMATIC 202 z 1978 r. niestety popsuła się jakiś czas temu. Proszę o pomoc w znalezieniu firmy która zajmuje się naprawą tego typu urządzeń lub o podanie "namiarów" na firmy które zajmują się dystrybucją tego typu maszyn... Interesują mnie następujące parametry: obszar roboczy - 2000 lub 3000x1600, max. grubość blachy 6 mm, od 5 do 10 magazynków części.( mile widziane linki na str. internetowe)
z góry dziękuje za pomoc |
_________________ Reflex Polska Sp. z o.o.
Ul. Mikołaja z Ryńska 36-40
PL-87-200 Wąbrzeźno
tel. (056)6884431 |
|
|
|
 |
HUD
Znawca tematu HUD

|
Wysłany: 2008-05-08, 18:33
|
|
|
Ja ten temat przerabiałem niedawno z tym że do 240R.
Polecam Pana Jacka Rokite, nazwy jego firmy nie pamiętam ale na trumpfach zna się jak mało kto.
tel do niego 600-37-26-85
NIE !!!! polecam firmy autmex z warszawy !!!! totalna klapa |
|
|
|
 |
krysti
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2008-05-09, 05:44
|
|
|
Będę dzwonił dzięki wielkie. a jeszcze jedna sprawa, mianowicie chodzi o używaną wykrawarkę o zakresie pracy około X:3000 , Y: 1600 lub więcej... |
|
|
|
 |
HUD
Znawca tematu HUD

|
Wysłany: 2008-05-09, 17:54
|
|
|
| w sprawie uzywanej daj znać na priva, jestem w stanie załatwić w dobrej cenie |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|