|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
|
Symulator HH iTnc530 |
| Autor |
Wiadomość |
easy2002
Specjalista poziom 3 easy

Pomógł: 165 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 1586 Skąd: Gniew
|
Wysłany: 2008-05-24, 08:24
|
|
|
Witam
Jak "badziewiasty" to po co kolega chce go używać
|
_________________ ... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje ---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie projektu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281 |
|
|
|
 |
albercik
Stały bywalec

|
Wysłany: 2008-05-24, 09:18
|
|
|
Bo robie wszystko tak samo jak na starym i ni chu chu
[ Dodano: 2008-05-24, 10:20 ]
daję utwórz nowy plik a on mi otwiera jakiś, nie wiem edytor??? nie mogę utworzyć nowego pliku z rozszerzeniem H |
|
|
|
 |
Loser
Stały bywalec

Pomógł: 6 razy Dołączył: 06 Lip 2007 Posty: 48 Skąd: Nienack
|
Wysłany: 2008-05-24, 12:22
|
|
|
| Spokojnie albercik napewno da rade. Klikasz edycje programów potem PGM MGT i w czarnym poolu Nazwa pliku wpisujesz nazwe pliku + .H i powinno ruszyć. |
|
|
|
 |
albercik
Stały bywalec

|
Wysłany: 2008-05-24, 13:30
|
|
|
ale nie rusza
[ Dodano: 2008-05-24, 18:01 ]
A teraz zainstalowałem jeszcze inny 34049403 i przy symulacji jset poświetlony blekform 1 i wyskakuje informacja: selected block not addressed
[ Dodano: 2008-05-26, 18:15 ]
Czy mógłby mi ktoś to wytłumaczyć? szczególnie chodzi mi o linie nr6, przecież dojazd do materiału powinien być na plusie, bo jest zgodnie z kierunkiem osi y, czy tak?
Snap2.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 48 raz(y) 15,49 KB |
|
|
|
|
 |
poverejay
Stały bywalec

Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Mar 2006 Posty: 55 Skąd: białystok
|
Wysłany: 2008-07-18, 12:43
|
|
|
Witam tutoriale video Fanuca iTNC530 itp widac rowniez jak w iTNC530 odpalic program do symulacji wejsc do parametrow uzytkownika ..Smart itp...Pozdro....
http://poverejay.nmj.pl/viewtopic.php?t=53 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|